mandje (0)
SEIZOEN 2016/2017

VOORINSCHRIJVING/ABONNEMENTEN SEIZOEN 2016/2017


Schriftelijk of via internet bestellen

Vanaf het moment dat onze seizoensbrochure 2016/2017 is verschenen kunt u zowel schriftelijk via het bestelformulier alsmede via deze website uw toegangskaarten bestellen. Dit geldt zowel voor abonnementen als voor losse voorstellingen.

Een abonnement

U kunt uit alle beschikbare voorstellingen op deze site een keuze maken. Als u minimaal vijf verschillende voorstellingen heeft gekozen, spreken wij van een abonnement. Het samenstellen van een abonnement is mogelijk tot maandag 30 mei 2016 en biedt u de volgende voordelen:
  • Uw aanvraag wordt in de eerste verwerkingsronde behandeld, zodat u de meeste kans maakt op de voorstellingen van uw keuze.
  • Een paar keer per jaar ontvangt u een nieuwsbrief met exclusieve acties voor abonnementhouders: bijvoorbeeld een last minutekorting of de mogelijkheid om twee extra bezoekers uit te nodigen. Uw buurvrouw, familielid, vriend of kennis mag in zon geval gratis mee!
  • U kunt uw kaarten omruilen voor een tegoedbon tot 12.00 uur op de dag van de voorstelling.

Bestellen van abonnementen tot maandag 30 mei 2016

Met een abonnement zit u goed! Schrijf in vr maandag 30 mei en maak de meeste kans op de voorstellingen van uw keuze! U kunt op verschillende manieren uw toegangskaarten bestellen:

  • Abonnement via internet
    Het volledige programma 2016/2017 vindt u op deze website. Hier kunt u eenvoudig en snel uw abonnement samenstellen. Indien u vr maandag 30 mei bestelt, maakt u de meeste kans op de voorstellingen van uw keuze. Hierbij geldt dat er geen beperking is voor het aantal voorstellingen.
  • Abonnement via het bestelformulier
    Door het invullen van het bestelformulier kunt u een vrije keuze maken uit alle voorstellingen en zo uw eigen abonnement samenstellen. Als u het volledig ingevulde formulier vr maandag 30 mei retourneert, maakt u de meeste kans op de voorstellingen van uw keuze. Hierbij geldt eveneens dat er geen enkele beperking is voor het aantal voorstellingen.

Betalen van toegangskaarten

  • Door het bestellen van toegangskaarten middels de voorinschrijving via deze site, machtigt u theater De Lievekamp (met incassant ID NL43ZZZ410808160000) tot het afschrijven van de toegewezen plaatsbewijzen in n termijn. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar deze voorwaarden.