mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018

VOORINSCHRIJVING SEIZOEN 2017/2018


Schriftelijk of via internet bestellen

Vanaf het moment dat onze seizoensbrochure 2017/2018 is verschenen kunt u zowel schriftelijk via het bestelformulier alsmede via deze website uw toegangskaarten bestellen. Dit geldt zowel voor de TheaterBundel als voor losse voorstellingen.

Nieuw: de Theaterbundel & Voordeel

Met ingang van het seizoen 2017/2018 introduceren we de TheaterBundel. Met een dergelijke bundel profiteert u optimaal van uw vroegboekvoordeel. Wist u dat u bij een bestelling van minimaal vijf voorstellingen al een TheaterBundel heeft? Doordat u uw avondje uit van tevoren plant, weet u bijna zeker dat u uw favoriete voorstellingen kunt bezoeken. En mocht de datum u achteraf niet goed uitkomen, dan kunt u gebruik maken van onze ruilservice.

U kunt uit alle beschikbare voorstellingen op deze site een keuze maken. Als u minimaal vijf verschillende voorstellingen heeft gekozen, spreken wij van een TheaterBundel. Het samenstellen van uw TheaterBundel is mogelijk tot maandag 22 mei 2017.Geniet optimaal van uw vroegboekvoordeel!

  Uw voordelen op een rij:
 • Uw aanvraag wordt in de eerste verwerkingsronde behandeld, zodat u de meeste kans maakt op de voorstellingen van uw keuze.
 • U maakt de meeste kans op de beste plaats.
 • U kunt tot 13.00 uur op de dag van de voorstelling uw kaarten omruilen voor een tegoedbon, na aftrek van administratiekosten.
 • Wanneer u een TheaterBundel heeft, ontvangt u een aantal keer per seizoen een nieuwsbrief met exclusieve acties: bijvoorbeeld een last-minutekorting of de mogelijkheid om twee extra bezoekers uit te nodigen. Uw buurvrouw, familielid, vriend of kennis mag in zon geval gratis mee!
 • In de voorverkoop betaalt u geen ticketfee per toegangskaart, alleen nmalig administratiekosten over uw totale bestelling.

Losse kaarten

Vr aanvang van het theaterseizoen hanteren wij een voorinschrijving. Deze voorverkoop is van maandag 1 mei tot maandag 22 mei, en in de voorverkoop betaalt u gn ticketfee 1,25 per kaart.
De kaarten worden toegewezen door middel van loting, waarbij de aanvragen met een TheaterBundel (meer dan 5 voorstellingen) als eerste worden behandeld en de overige kaartaanvragen in de tweede lotingsronde worden verwerkt. Vanaf maandag 22 mei worden aanvragen op volgorde van binnenkomst behandeld. De factuur en de toegangskaarten worden eind week 24 verzonden.

Bestellen van uw TheaterBundel tot maandag 22 mei 2017

Met een TheaterBundel zit u goed! Schrijf in vr maandag 22 mei en maak de meeste kans op de voorstellingen van uw keuze! U kunt op verschillende manieren uw toegangskaarten bestellen:

 • TheaterBundel via internet
  Het volledige programma 2017/2018 vindt u op deze website. Hier kunt u eenvoudig en snel uw TheaterBundel samenstellen. Indien u vr maandag 22 mei bestelt, maakt u de meeste kans op de voorstellingen van uw keuze. Hierbij geldt dat er geen beperking is voor het aantal voorstellingen.
 • TheaterBundel via het bestelformulier
  Door het invullen van het bestelformulier kunt u een vrije keuze maken uit alle voorstellingen en zo uw eigen TheaterBundel samenstellen. Als u het volledig ingevulde formulier vr maandag 22 mei retourneert, maakt u de meeste kans op de voorstellingen van uw keuze. Hierbij geldt eveneens dat er geen enkele beperking is voor het aantal voorstellingen.

Betalen van toegangskaarten

 • Door het bestellen van toegangskaarten middels de voorinschrijving via deze site, machtigt u theater De Lievekamp (met incassant ID NL43ZZZ410808160000) tot het afschrijven van de toegewezen plaatsbewijzen in n termijn. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar deze voorwaarden.