mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018


Bouwen aan CultuurDraag een steentje bij!
Theater De Lievekamp is al bijna 50 jaar een van de belangrijkste culturele voorzieningen van Oss en de regio. Om onze culturele en maatschappelijke ambities te kunnen realiseren zijn wij voor een deel afhankelijk van sponsoring en donaties. Als gevolg daarvan zijn we het project “Bouwen aan Cultuur” gestart. Voelt u zich betrokken bij cultuur en wilt u dat Theater De Lievekamp aansprekende voorstellingen, ondersteund door optimale faciliteiten, kan blijven programmeren, steun ons dan! U bouwt al mee door een symbolische steen voor € 25,- per seizoen te adopteren. Meer stenen mag natuurlijk ook!Dit krijgt u ervoor
Als deelnemer van Bouwen aan Cultuur krijgt u een rondleiding in ons theater, met een exclusief kijkje achter de schermen. Daarnaast kunt u meedenken over het nieuwe theaterprogramma en bent u aanwezig bij de presentatie van de jaarlijkse seizoensbrochure. Via nieuwsbrieven en sociale media informeren wij u over de ontwikkelingen binnen Theater De Lievekamp en de culturele sector.

De muur
In het Theatercafé bevindt zich de 'Bouwen aan Cultuur’-muur. Op deze muur staan de namen van de cultuurbouwers, die één of meer stenen geadopteerd hebben. Gedurende het theaterseizoen worden de namen van nieuwe deelnemers aan deze muur toegevoegd. Ook uw naam komt hier dan bij te staan (óf die van uw kinderen óf kleinkinderen!).

Concrete en haalbare doelen
Wij kiezen jaarlijks één of meer concrete, haalbare doelen. Het geld dat Theater De Lievekamp ontvangt voor alle geadopteerde bouwstenen, wordt daarvoor gebruikt. Zo hebben we in 2015 speelmaterialen voor kinderen rondom familievoorstellingen kunnen aanschaffen en hebben we dit jaar twee nieuwe Yamaha vleugels voor respectievelijk de Grote Zaal en de Rabo Zaal besteld.

Steun van lokale en landelijke bekendheden
Bij de ‘Bouwen aan Cultuur’-muur hangen foto's van artiesten die ons theater en project een warm hart toedragen, zoals Ernst Daniël Smid, Loes Luca, Roel van Velzen en de cabaretiers Tineke Schouten en Youp van ’t Hek. Daarnaast wordt er ook lokaal hard meegebouwd. Zo hebben onder andere Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans, Vajèn en Venna van den Bosch een steen of muurtje geadopteerd.

Bouw mee aan cultuur
Voor € 25,- (per steen per seizoen) draagt u ook bij aan het project “Bouwen aan Cultuur” van Theater De Lievekamp. U kunt natuurlijk ook meer stenen adopteren of zelfs een heel muurtje bouwen: tien stenen voor € 250,- (per seizoen). Meld u aan via de folder van Bouwen aan Cultuur, deze is verkrijgbaar via de Theaterkassa, of vul onderstaande gegevens in.

Schenken en erven
Wie theater De Lievekamp een warm hart toedraagt, kan ervoor kiezen een bedrag te schenken. Omdat wij door de belastingdienst zijn aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) levert u dit fiscaal voordeel op. Schenkingen en erfenissen zijn dan bovendien vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Wilt u meer informatie of hierover met ons in gesprek, neemt u dan contact met ons op. We leggen hieronder in het kort de mogelijkheden uit.Aanmelden Bouwen aan Cultuur
Door het invullen van onderstaande gegevens geeft u toestemming aan Theater De Lievekamp om – tot wederopzegging – jaarlijks een incasso opdracht te sturen naar uw bank, ter hoogte van de door u gekozen bijdrage aan Bouwen aan Cultuur. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Uw details: 
aanhef*:  Man   Vrouw
voornaam*:  
tussenvoegsel:  
achternaam*:  
e-mailadres*:  
adres*:  
postcode*:  
woonplaats*:  
aantal bouwstenen*:  
totaalbedrag bouwstenen*:  
rekeningnummer*:  
naamsvermelding Bouwen aan Cultuur-muur*:  
De velden met een * moeten verplicht worden ingevuld.

Druk op en uw aanvraag wordt verstuurd, of op om opnieuw te beginnen.