mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018

KAARTVERKOOP


Kaarten voor voorstellingen en concerten in theater De Lievekamp kunt u bestellen via de theaterkassa, telefonisch of deze website.

Theaterkassa:

  • Toegangskaarten kunnen aan de theaterkassa worden gekocht. Per toegangskaart wordt € 1,25 fee in rekening gebracht, met een maximum van € 12,50. De kassa is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Factuur:

  • Kaarten kunnen telefonisch worden gereserveerd via de theaterkassa op telefoonnummer 0412-648922. U ontvangt dan binnen enkele dagen een factuur. Na betaling van deze factuur worden de kaarten naar u toegestuurd. Per toegangskaart wordt € 1,25 fee in rekening gebracht, met een maximum van € 15,00. De verzendkosten bedragen € 2,50. De factuur dient binnen 14 dagen te worden betaald, na deze tijd vervalt de reservering.

Website:

  • Vanaf eind juni heeft u de mogelijkheid om via internet uw stoelen te reserveren. U kunt zelf kiezen welke stoelen u wilt reserveren door tijdens het online boeken de door u gewenste stoelen op de plattegrond aan te klikken. Nadat u het aantal plaatsbewijzen en de rang heeft geselecteerd, kunt u aangeven of u via iDEAL of per bankoverschrijving (ten gunste van rekeningnummer NL21 RABO 014.04.09.408, BIC RABO NL2U) uw toegangskaarten wilt betalen. Per toegangskaart wordt € 1,25 fee in rekening gebracht.

Toegangskaarten teruggeven:

  • Gedurende het seizoen kunnen toegangsbewijzen tot uiterlijk drie dagen voor de voorstelling geruild worden voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen of ingewisseld worden voor een tegoedbon. Wanneer u een TheaterBundel heeft, mag u uw kaarten retourneren tot 12.00 uur op de dag van de voorstelling. De tegoedbon is één jaar geldig en niet inwisselbaar voor contanten. Voor deze ruilservice brengen wij € 2,50 administratiekosten per toegangskaart in rekening. Het telefonisch annuleren van toegangskaarten die al in uw bezit zijn is niet mogelijk. Wanneer de Theaterkassa gesloten is, kunt u uw toegangskaarten in de brievenbus van De Lievekamp deponeren. Binnen enkele dagen krijgt u uw tegoedbon, na aftrek van de administratiekosten, toegestuurd.

  • Tickets die via de Nationale Theaterkassa of eventueel andere verkoopkanalen zijn gekocht kunnen wij niet retour nemen. Voor meer informatie over het annuleren van deze tickets verwijzen wij u naar de betreffende organisatie.


Betalen met een Lievekamp cadeau- en/of tegoedbon, PODIUM Cadeaukaarten:

  • U kunt aan de Theaterkassa betalen met tegoed- en cadeaubonnen van theater De Lievekamp, PODIUM Cadeaukaarten, Theaterbonnen en/of Irischeques. Indien u kaarten via onze website of met factuur heeft gereserveerd, dan kunt u voor aanvang van de voorstelling de bonnen op vertoon van uw toegangskaarten bij de theaterkassa verzilveren voor contant geld. Mocht het bedrag van de theaterbonnen hoger zijn dan het bedrag van de toegangskaarten, dan ontvangt u voor het resterende bedrag een PODIUM Cadeaukaart of een tegoedbon retour.
  • U kunt telefonisch met een PODIUM Cadeaukaart betalen.