mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018


Mindervaliden


Theater De Lievekamp biedt de mooiste voorstellingen voor iedereen. Wij proberen ons gebouw dan ook zo toegankelijk mogelijk te maken, ook voor mensen met een beperking. Wij vragen u bij het reserveren van kaarten te vermelden van welke diensten u gebruikt wilt maken bij onze kassa. Vooraf, tijdens de pauze en bij het verlaten van het gebouw en de zaal kunt u met vragen of assistentieverzoek terecht bij onze medewerkers. Onze medewerkers zijn graag bereid mindervaliden naar hun plaats te begeleiden en in de pauze van een drankje te voorzien. Als u hier gebruik van wilt maken, verdient het aanbeveling om tijdig contact op te nemen met onze kassa. Op de dag van de voorstelling zelf vragen wij u tijdig voor aanvang aanwezig te zijn, zodat wij u optimaal kunnen assisteren. Parkeren voor mindervaliden

Parkeerplaatsen voor mindervaliden
Theater De Lievekamp heeft in totaal vier parkeerplaatsen voor mindervaliden. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van De Lievekamp bevinden zich twee parkeerplaatsen voor mindervaliden. U mag hier op vertoon van uw mindervalidenkaart gratis parkeren.

Toiletvoorziening voor mindervaliden
Theater De Lievekamp beschikt over één invalidentoilet. Dit toilet bevindt zich op de begane grond en is bij binnenkomst per personenlift te bereiken. Indien u niet in staat bent het invalidentoilet individueel te betreden willen wij u vriendelijk vragen om uw begeleider hierbij te ondersteunen.