mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018


Rolstoelplaatsen


Theater De Lievekamp biedt de mooiste voorstellingen voor iedereen. Wij proberen ons gebouw dan ook zo toegankelijk mogelijk te maken, ook voor mensen met een beperking. Wij vragen u bij het reserveren van kaarten te vermelden van welke diensten u gebruikt wilt maken bij onze kassa. Vooraf, tijdens de pauze en bij het verlaten van het gebouw en de zaal kunt u met vragen of assistentieverzoek terecht bij onze medewerkers.
Theater De Lievekamp beschikt in zowel de Grote Zaal als in de Rabo Zaal over rolstoelplaatsen. Hierdoor worden bezoekers, die van een rolstoel afhankelijk zijn, in de gelegenheid gesteld om voorstellingen en concerten in ons theater bij te wonen. Het reserveren van deze rolstoelplaatsen kan uitsluitend aan de balie van onze Theaterkassa of telefonisch: (0412) 64 89 22. De Theaterkassa is hiervoor van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur, alsmede één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Het aantal beschikbare rolstoelplaatsen is overigens beperkt.

Reserveren van rolstoelplaatsen
De publieksruimten van theater De Lievekamp zijn toegankelijk voor mindervaliden. Zowel in de Grote Zaal als in de Rabo Zaal beschikken wij over ee beperkt aantal rolstoelplaatsen. Hierdoor worden bezoekers, die van een rolstoel afhankelijk zijn, in de gelegenheid gesteld om voorstellingen en concerten in ons theater bij te wonen. Het reserveren van deze rolstoelplaatsen kan uitsluitend aan de balie van onze Theaterkassa of telefonisch: (0412) 64 89 22. De Theaterkassa is hiervoor van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur, alsmede één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Het reserveren van rolstoelplaatsen kan helaas niet via de website.

Extra service voor rolstoelbezitters
Onze medewerkers zijn graag bereid mindervaliden en rolstoelbezitters naar hun plaats te begeleiden en in de pauze van een drankje te voorzien. Voor rolstoelbezitters is in De Lievekamp een aantal goed toegankelijke plaatsen gereserveerd. Als u hier gebruik van wilt maken, verdient het aanbeveling om tijdig contact op te nemen met onze kassa. Indien u gebruik maakt van een rolstoelplaats, bent u verplicht deze plek te gebruiken in verband met de brandveiligheid. Op de dag van de voorstelling zelf vragen wij u tijdig voor aanvang aanwezig te zijn, zodat wij u optimaal kunnen assisteren.

Parkeren voor mindervaliden
Theater De Lievekamp heeft in totaal vier parkeerplaatsen voor mindervaliden. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van De Lievekamp bevinden zich twee parkeerplaatsen voor mindervaliden. U mag hier op vertoon van uw mindervalidenkaart gratis parkeren.

Toiletvoorziening voor mindervaliden
Theater De Lievekamp beschikt over één invalidentoilet. Dit toilet bevindt zich op de begane grond en is bij binnenkomst per personenlift te bereiken. Indien u niet in staat bent het invalidentoilet individueel te betreden, willen wij u vriendelijk vragen om u door uw eigen begeleider hierbij te laten ondersteunen.