mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018


Cadeaukaarten


Nieuw:

Lievekamp Cadeaubon; Het cadeau voor een feestelijk avondje uit!
Bent u op zoek naar een speciaal cadeau? Een cadeau om familie, vrienden of kennissen een bijzondere, gezellige of verrassende avond theater te geven? Denk eens aan de Lievekamp Cadeaubon! Met ingang van dit seizoen is dit originele cadeau in diverse waarden verkrijgbaar bij onze Theaterkassa. De Lievekamp Cadeaubon wordt feestelijk verpakt en is onbeperkt geldig. Deze bon is een geldig betaalmiddel bij onze Theaterkassa en exclusief inwisselbaar bij De Lievekamp. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf en het verzilveren van de PODIUM Cadeaukaart.

De PODIUM Cadeaukaart voor theater, concert & festival
De PODIUM Cadeaukaart is de opvolger van de Theater- & Concertbon. Met de PODIUM Cadeaukaart geeft u een ‘live & meeslepende’ belevenis cadeau. Met de PODIUM Cadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10 en € 150 is mogelijk. De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. De PODIUM Cadeaukaart is onbeperkt geldig. U bepaalt dus zelf wanneer u de PODIUM Cadeaukaart gebruikt. Op www.podiumcadeaukaart.nl kunt u zelf uw cadeaukaart ontwerpen. Met een eigen tekst of foto wordt uw cadeau persoonlijker dan ooit. Als bedrijf is het mogelijk om een eigen logo op de kaart te zetten. De PODIUM Cadeaukaart wordt geleverd in een feestelijke envelop. Meer informatie en inspirerende theater, concert & festivaltips vindt u op www.podiumcadeaukaart.nl. Ook vindt u daar een overzicht van alle aangesloten podia. De PODIUM Cadeaukaart is verkrijgbaar bij de Nederlandse podia, VVV's en ANWB-winkels.
Heeft u nog een theaterbon? Maakt u zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten.

Kijk voor meer informatie op www.podiumcadeaukaart.nl

Betalen met een PODIUM Cadeaukaart en/of theaterbonnen.
U kunt aan de theaterkassa betalen met de PODIUM Cadeaukaart en/of theaterbonnen. Indien u kaarten via onze website of met factuur heeft gereserveerd, dan kunt u voor aanvang van de voorstelling de bonnen op vertoon van uw toegangskaarten bij de theaterkassa verzilveren voor contant geld. Mocht het bedrag van de theaterbonnen hoger zijn dan het bedrag van de toegangskaarten, dan ontvangt u voor het resterende bedrag een PODIUM Cadeaukaart of theaterbonnen retour.