mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018
Horeca-arrangementen


Het is mogelijk om bij onze voorstellingen en concerten een arrangement te bestellen. Met zo'n arrangement is uw avondje uit helemaal compleet verzorgd.

Het pauze-arrangement à € 6,50 per persoon
Een gereserveerd tafeltje in het Theatercafé, een consumptie naar keuze (Hollands Drankenplateau), compleet met zoutjes en een worst- en kaasplankje.

Het borrelarrangement à € 9,50 per persoon
Een gereserveerd tafeltje in het Theatercafé, twee consumpties naar keuze (Hollands Drankenplateau), compleet met zoutjes en een bittergarnituur.

Het arrangement compleet à € 12,50 per persoon
Een gereserveerd tafeltje in het Theatercafé tijdens de pauze en na afloop van de voorstelling. Tijdens de pauze wordt een consumptie naar keuze (Hollands Drankenplateau) met luxe nootjes geserveerd. Na afloop twee consumpties naar keuze, compleet met zoutjes en een bittergarnituur.

Het luxe arrangement à € 17,50 per persoon
Een gereserveerd tafeltje in het Theatercafé tijdens de pauze en na afloop van de voorstelling. Ontvangst vanaf één uur voor aanvang met koffie of thee met een zoete verleiding. Tijdens de pauze wordt een consumptie naar keuze (Hollands Drankenplateau) geserveerd met luxe nootjes. Na afloop twee consumpties naar keuze, compleet met zoutjes en een bittergarnituur.

Contact
Voor meer informatie en voor het doorgeven van bestellingen van deze arrangementen kunt u contact opnemen met:
Mariëtte Radstake, Hoofd Horeca theater De Lievekamp via mr@lievekamp.nl of (0412) 66 76 71.

* De prijzen van de arrangementen zijn exclusief het toegangskaartje van de voorstelling.