mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018
Algemeen


Verkoop alcohol aan jongeren

Sinds 1 januari 2014 is het verboden om alcohol te verkopen aan jongeren onder de 18 jaar. Dit staat in de Drank- en Horecawet. Gemeenten houden toezicht op de naleving van geldende leeftijdsgrenzen en de vergunningsvoorwaarden voor de verkoop van alcohol. Als publiek openbaar theater houden wij ons strikt aan deze wetgeving en verkopen wij geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar. Het vertonen van uw legitimatiebewijs is verplicht tot 25 jaar.

Voorstelling zonder pauze: (fris)drank mee de zaal in

Sinds een aantal seizoenen bieden we de mogelijkheid om bij voorstellingen zonder pauze petflessen mee de zaal in te nemen. Dat wordt zeer gewaardeerd, maar niet bij elke voorstelling. En dus gaan we onze bar-to-go vanaf nu selectief inzetten. Bij voorstellingen die wij kwetsbaar vinden is de petflessenbar gesloten. Het meenemen van glaswerk in de zalen is bij geen enkele voorstelling toegestaan.

Allergenen

Voedselallergenen kunnen aanwezig zijn in bepaalde ingrediŽnten. De Europese Unie heeft bepaald dat de ingrediŽnten die de meeste overgevoeligheidsreacties veroorzaken extra duidelijk vermeld moeten worden op het etiket. Mocht u toch zeker willen weten of een bepaald ingrediŽnt allergenen bevat dan kunt u dit altijd informeren bij een van onze horecamedewerkers.