mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018
Theater De Lievekamp – Het podium dat altijd past


Breng uw bedrijf goed over de bühne

Theater De Lievekamp is hét podium voor al uw zakelijke bijeenkomsten. De ruimtes zijn geschikt voor plenaire zittingen, simultane groepsactiviteiten of andere evenementen. Er staan diverse zalen tot uw beschikking, van een compleet theater, een knusse foyer tot een trendy theaterbar. Een team van professionals zet zich in om uw evenement te laten slagen. Zo bieden wij ondersteuning bij de invulling van uw programma en putten uit een uitgebreid netwerk om u te voorzien van de juiste spreker of entertainer. Onze technici zorgen voor een zeer professionele licht- en geluidskwaliteit. Wilt u uw evenement helemaal afmaken, kies dan voor het culinaire genot van onze catering. Laat u inspireren door de mogelijkheden en maak een afspraak.

Hét podium voor al uw zakelijke bijeenkomsten

Theater De Lievekamp in Oss is u vast bekend van een van onze 250 voorstellingen per jaar. Maar onze zalen zijn ook te huur, desgewenst met professionele begeleiding. Voor ‘een dagje op de hei’, een symposium of geslaagd personeelsevenement.

Ruimte voor inspiratie

Met twee complete theaterzalen, drie foyers, een trendy theatercafé en een echte artiestenfoyer bieden wij u ruimte voor inspiratie. Het maakt niet uit of u 10 of 650 gasten ontvangt, want onze ruimtes zijn te combineren en flexibel in te delen.

Evenementenbureau

Onze professionals zetten zich in om uw evenement te laten slagen. Zo kunnen wij u ondersteuning bieden bij de invulling van uw programma. Als theater hebben wij contacten met artiesten, impresariaten en producenten. Wij zetten ons uitgebreide netwerk graag in om u te voorzien van de juiste spreker of entertainer. Onze licht- en geluidstechnici voegen een extra dimensie toe aan uw evenement en zorgen voor een professionele licht- en geluidskwaliteit.

Nog meer creativiteit
Daag uw medewerkers eens uit met creativiteit, muziek en theater in een inspirerende omgeving!
In samenwerking met Muzelinck, Centrum voor de Kunsten biedt Theater De Lievekamp aantrekkelijke groepsarrangementen. Eventueel voor u op maat gemaakt, met of zonder catering.Wij denken graag met u mee!
Ga voor meer informatie naar www.muzelinck.nl of bel: 0412-623727


Meer informatie?
Grote Zaal
Rabo zaal
Foyers
Faciliteiten