mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018

Zakelijke verhuurmogelijkheden


Congres / symposium

Met een centrale ligging in Oost Brabant en een gunstige ligging ten opzichte van de Benelux is De Lievekamp een uitermate geschikte locatie voor het organiseren van uw congres of symposium. De inspirerende omgeving geeft uw congres, symposium of conferentie een extra dimensie.
Diner

Een evenement is niet compleet zonder catering. Wij werken samen met lokale cateraars die uw smaakpapillen graag verwennen. Zij verzorgen naar uw wensen en budget een hapje en drankje, een smakelijke en verantwoorde lunch of culinair diner. Wij bieden u flexibiliteit en diverse culinaire mogelijkheden. Wij doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Receptie

Bij De Lievekamp viert u een receptie in stijl. Een afscheidsfeest of nieuwjaarsreceptie krijgt direct een theatraal gevoel wanneer u een setting op het toneel creëert. Met een groot gezelschap (tot 650 gasten) viert u het ultieme feest in onze Grote Zaal of in de Rabo Zaal (tot 240 gasten). Voor een kleinere groep creëren we in een handomdraai een knusse setting met loungebanken, uitnodigende zitjes en uitstekende catering in één van onze foyers.
Bedrijfsfeest

Wilt u uw medewerkers trakteren op een spetterende cabaretvoorstelling? Of uw relaties uitnodigen voor een concert? Dan is de Grote Zaal of Rabo Zaal - of een combinatie van beide zalen - het perfecte decor voor uw bedrijfsfeest. Maak de avond helemaal compleet met een driegangendiner vooraf en een spetterende dansavond. Hiermee bezorgt u uw zakelijke gasten of medewerkers een onvergetelijke ervaring.
Vergaderen

Uw vergadering in een bijzondere omgeving laten plaatsvinden? Daag uw medewerkers eens uit met creativiteit, muziek en theater in een inspirerende omgeving! In samenwerking met Muzelinck, Centrum voor de Kunsten bieden wij u inspirerende workshops aan zoals: ‘Pitch Jezelf’, ‘Smoelenparade’ of ‘Improviseren’. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen tussen de 20 en 100 personen.Afscheidsdienst

Een bijzondere locatie voor een bijzonder intiem afscheid..

Zoekt u een ruimte waar u een herdenking kunt organiseren? In samenwerking met Van Lith Uitvaartzorg bieden we u twee complete theaterzalen, drie foyers en een sfeervol theatercafé als bijzondere locatie om afscheid te nemen van uw dierbaren. Uiteraard is het mogelijk om zowel de plechtigheid, het afscheid, de condoleance als de koffietafel te verzorgen in één van de ruimtes.

Het maakt niet uit hoeveel gasten u wenst te ontvangen, want de ruimtes zijn te combineren en flexibel in te delen van een kleine intieme uitvaart tot een uitvaart waarbij veel bezoekers worden verwacht. Voor meer informatie over de faciliteiten van de locatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met Van Lith Uitvaartzorg 0412 62 31 73 / info@uitvaartverzorgingvanlith.nl