mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018

Poep! - 11.00 uur

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Zondag 24 september 2017 - aanvang 11.00 uur

foto
Deze voorstelling wordt gespeeld zonder pauze en is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. In totaal zijn er drie uitvoeringen: 11.00 uur (extra voorstelling), 13.00 uur en 15.00 uur.
Op een dag komt de kleine mol boven de grond. Hij kijkt of de zon al op is. En dan gebeurt het. Het is rond en bruin en het ziet er uit als een worst. En het ergste is: het komt precies op zijn kop terecht.
Wie heeft dit gedaan? De mol gaat direct op onderzoek uit. Hij vraagt alle langskomende dieren of zij hier meer van weten. Kunnen ze allemaal bewijzen dat zij de dader niet zijn? ‘Poep!’ is een vrolijk en speels slapstickprogramma vol dieren en dierenpoep, gebaseerd op het bekende prentenboek ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’. De voorstelling wordt door twee acteurs gespeeld: de een speelt de mol, de ander alle andere dieren. Een aanrader voor jong én oud!
Bij deze voorstelling zitten de kinderen én de ouders om het speelvlak heen, zodat iedereen als het ware eersterangs zit. Vanwege de intimiteit van de voorstelling, zijn er maximaal 150 kaarten per uitvoering beschikbaar.
Kijk ook eens naar Stok uit hoed
Meer informatie is te vinden op:
www.vanaf2.nl

< terug naar de beginpagina

reserveren

Entree 1e rang
€ 12.50 *

Kinderen 1e rang
€ 12.50 *

excl. € 1,25 ticketfee

Locatie
Rabo Zaal

Genre
jeugd / familie

eind