mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018

Poep! - 11.00 uur

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Zondag 24 september 2017 - aanvang 11.00 uur

foto
Deze voorstelling wordt gespeeld zonder pauze en is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. In totaal zijn er drie uitvoeringen: 11.00 uur (extra voorstelling), 13.00 uur en 15.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten.
Kak! Wat goor! Komt Mol bovengronds om te kijken of de zon al op is, wordt er op zn kop gepoept! De dader? Spoorloos. Mol opent een kleine klopjacht, maar alle dieren ontkennen. Gelukkig zijn er twee strontvliegen die hem kunnen helpen.
'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' is een fysieke, hilarische en vrijwel woordeloze voorstelling, naar het fameuze boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch. Thema: aangedaan onrecht en de vraag of het altijd verstandig is om je gelijk te willen halen. De voorstelling in De Lievekamp wordt door twee acteurs gespeeld: de een speelt de mol, de ander alle andere dieren. Een aanrader voor jong n oud!
Bij deze voorstelling zitten de kinderen n de ouders om het speelvlak heen, zodat iedereen als het ware eersterangs zit. Vanwege de intimiteit van de voorstelling, zijn er maximaal 150 kaarten per uitvoering beschikbaar.
Kijk ook eens naar Stok uit hoed
Meer informatie is te vinden op:
www.vanaf2.nl

< terug naar de beginpagina

reserveren

Entree 1e rang
€ 12.50 *

Kinderen 1e rang
€ 12.50 *

excl. € 1,25 ticketfee

Locatie
Rabo Zaal

Genre
jeugd / familie

eind