mandje (0)
SEIZOEN 2016/2017

Kinderen voor Kinderen Doe-middag

Meezingen en swingen op de hits van Kinderen voor Kinderen

Zondag 23 april 2017 - aanvang 12.30 uur

foto
Deze doe-middag is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Voor dit programma hebben ouders ook een kaartje nodig. Een deel van het programma vindt plaats in de grote zaal en een deel van het programma bestaat uit het volgen van diverse workshops. De Doe-middag is alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen begeleiden.
VARA’s Kinderen voor Kinderen wil kinderen én hun ouders graag laten zien hoe leuk zingen en dansen kan zijn. Daarvoor organiseert het succesvolle kinderkoor een gezellige Doe-middag. Samen met een coach kunnen kinderen en hun ouders een route van zang- en dansworkshops met dé choreografen van Kinderen voor Kinderen volgen. Deze doe-middag begint om 12.30 uur en eindigt om 16.30 uur.


Wil jij ook lekker meezingen en –swingen met de hits van Kinderen voor Kinderen? Kom dan naar deze Doe-middag in theater De Lievekamp! Deze middag kun je muziek maken (djembé workshop) en workshops volgen om net zo te leren zingen en dansen als de kinderen van het bekendste kinderkoor van Nederland. Tijdens de Meet & Greet kun je een handtekening vragen. Als klap op de vuurpijl is er in de Grote Zaal een spetterend optreden van hét Kinderen voor Kinderen koor!
Meer informatie is te vinden op:
www.kinderenvoorkinderen.nl

< terug naar de beginpagina

reserveren

Entree 1e rang
€ 24.50 *

excl. € 1,25 ticketfee

Locatie
Grote Zaal

Genre
familievoorstelling

Verwachte eindtijd
16.30 uur

eind