mandje (0)
SEIZOEN 2017/2018

Collega's gezochtTheater De Lievekamp in Oss is een multifunctionele schouwburg met een sterke regiofunctie. Kenmerkend zijn de hoge bezoekersaantallen en de brede programmering. Jaarlijks worden er circa 200 voorstellingen met een grote diversiteit aan podiumkunsten en een groeiend aantal zakelijke evenementen georganiseerd die door een kleine 90.000 bezoekers worden bijgewoond.

Wij zijn op zoek naar:


Een gemotiveerde horecamedewerker die in het Theatercafé het visitekaartje is van onze schouwburg en dat vraagt om hospitality, enthousiasme en servicegerichtheid. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een gastvrije ontvangst van onze gasten en draag je er zorg voor dat de dienstverlening in het theatercafé optimaal functioneert. Je geeft instructies aan medewerkers en voert voorbereidende werkzaamheden uit.

Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Een service en gastvrije gastheer of gastvrouw voor in onze Artiestenfoyer. Als gastheer/gastvrouw ontvang je de artiesten, verzorg je de eerste informatie en ben je de gehele avond bereikbaar - voor alleen een praatje, of inhoudelijke vragen over het theater.

Klik hier voor meer informatie over deze vacature.


terug