Informatie coronavirus – De Lievekamp

Tijdelijk gesloten

Op deze pagina en via onze sociale media kanalen vind je de meest actuele ontwikkelingen terug! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor een veilig bezoek aan ons theater.

Onze Theaterkassa is telefonisch en per e-mail bereikbaar tijdens openingstijden

E-mail: kaartverkoop@lievekamp.nl
Telefoon: (0412) 648 922


 

Update 14 januari

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 14 januari blijven onze theaterdeuren de komende tijd volledig gesloten. Dat betekent dat alle voorstellingen tot en met in ieder geval dinsdag 25 januari niet doorgaan. Ook dit keer doen we weer ons uiterste best om de betreffende voorstellingen te verplaatsen naar een latere datum. Alle kaarthouders worden zo snel mogelijk door ons geïnformeerd.

We hopen je snel weer te verwelkomen in ons theater!


 

Coronatoegangsbewijs

Wat betekent dit voor jou als bezoeker?

Iedereen vanaf 13 jaar dient bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs te tonen. Via de CoronaCheck-app kun je dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR-code op je mobiele telefoon. Er zijn drie varianten van deze QR-code mogelijk:

  • Een vaccinatiebewijs nadat je volledig gevaccineerd bent.
  • Een negatieve testuitslag; maak via www.testenvoortoegang.org een afspraak voor een gratis coronatest. Deze negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. 
  • Een herstelbewijs dat je in de afgelopen zes maanden hersteld bent van corona.

Heb je geen mobiele telefoon of heb je de CoronaCheck-app niet op je telefoon? Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via www.CoronaCheck.nl. Let op: de vaccinatiekaart die na het vaccineren verstrekt wordt, is géén coronatoegangsbewijs. 

Toon bij de ingang je coronatoegangsbewijs (QR-code) samen met je legitimatiebewijs. Na deze check worden bij volwassenen en kinderen de toegangskaarten gescand.

Meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs vind je hier.

Informatie voor kaarthouders

Ben je in het bezit van tickets voor één van onze voorstellingen dit seizoen? Voorafgaand aan je bezoek ontvang je van ons een informatiemail met betrekking tot de voorstelling.

Goed om te weten
Veiligheid staat bij ons voorop! Het is daarom goed om te weten dat ook alle medewerkers van De Lievekamp gevaccineerd zijn óf in het bezit van een negatieve testuitslag van een coronatest.