Tijdelijk gesloten

Op deze pagina en via onze sociale media kanalen vind je de meest actuele ontwikkelingen terug! Via het menu vind je alle informatie die je nodig hebt voor een veilig bezoek aan ons theater, zodra onze deuren weer openen.

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus is onze Theaterkassa op dit moment niet te bezoeken. Van dinsdag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per mail en telefoon tussen 12.00 tot 17.00 uur.

E-mail: kaartverkoop@lievekamp.nl
Telefoon: (0412) 648 922


 

Gesloten t/m 11 mei

21 april 2021

Voorlopig blijven wij nog gesloten. Wij gaan er vanuit dat we in september weer volledig open kunnen, maar hopen natuurlijk dat er al eerder mooie voorstellingen kunnen plaatsvinden in ons theater. Tot die tijd houden we vol en blijven we ook alle kaarthouders informeren over de voorstellingen. We kijken enorm uit naar volgend seizoen en hebben hier binnenkort meer nieuws over!

We blijven positief; pas goed op jezelf en elkaar. 

 

Tijdelijke opening theaters voor testvoorstellingen

7 april 2021

Van 13 tot en met 21 april openen 43 theaters en concertzalen in 19 gemeenten tijdelijk hun deuren voor een pilot om op een veilige manier gefaseerd de theaters weer te openen. Voor de pilot zijn alleen podia geselecteerd in de nabijheid van een sneltestlocatie. In Brabant zijn alleen Breda en Eindhoven aangewezen als testlocatie.

Er zijn drie testperiodes - 13 t/m 15 april, 16 t/m 18 april en 19 t/m 21 april - verdeeld over verschillende delen van het land. Er wordt bij de programmering rekening gehouden met de avondklok zodat het publiek op tijd weer thuis is. Een greep uit het aanbod: Herman van Veen staat in het Chassé Theater in Breda, Peter Pannekoek in o.a. TAQA in Alkmaar. Theater Rotterdam speelt Verdriet is het ding met Veren met Jacob Derwig, in Flint Amersfoort is De Wildernis van Wende Snijders te zien, Nationale Opera & Ballet brengt Brahms op haar podium en in MartiniPlaza zie je de swingende theatershow Stayin' Alive Disco Fever.

We hopen op een positief resultaat, maar dit is alvast een mooie stap in de goede richting!

Klik hier voor het programma overzicht van alle deelnemende theaters en concertzalen.