Wees welkom

Op deze pagina en via onze sociale media kanalen vind je de meest actuele ontwikkelingen terug! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor een veilig bezoek aan ons theater.

Onze Theaterkassa is weer geopend! Van dinsdag t/m vrijdag ben je van harte welkom van 12.00 tot 17.00 uur .

E-mail: kaartverkoop@lievekamp.nl
Telefoon: (0412) 648 922


 

We mogen weer!

Update 18 juni

Vanaf zaterdag 26 juni gaat stap 4 in van het openingsplan van de Rijksoverheid. Vanaf deze datum hebben wij de keuze gemaakt om – zonder testen vooraf en zonder vaccinatiebewijs - in onze Grote Zaal weer een maximaal aantal van 150 bezoekers te verwelkomen en in onze Rabo Zaal een maximum van 70 bezoekers. Daarbij blijven wel alle voorzorgsmaatregelen van kracht, waaronder 1,5 meter afstand in de zaal en in de foyers. Onze horeca is geopend, maar ook met inachtneming van 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Drankjes mogen mee de zaal in en na afloop van de voorstelling is het Theatercafé geopend. Het dragen van een mondkapje is in ons theater vanaf 26 juni niet meer verplicht.

Bovenstaande situatie geldt in ons theater tot aan onze zomersluiting. Een overzicht van alle huidige maatregelen vind je hier

Voor de voorstellingen na de zomersluiting hanteren wij de maximale capaciteit van onze zalen en de op dat moment geldende maatregelen omtrent het coronavirus. Kaarthouders van voorstellingen in seizoen 2021-2022 ontvangen van ons te zijner tijd aanvullende informatie.