Testen voor toegang

Sommige voorstellingen in ons theater zullen doorgang vinden met testen voor toegang. Maar hoe werkt dat nu precies? Op deze pagina vind je stap voor stap wat je moet doen om een voorstelling met toegangstest te bezoeken in ons theater.

Testen voor toegang - Locatie Oss

Adres: Griekenweg 29

De postcode van ons theater is: 5341 GM

Wat moet je doen?

 

 1. Koop een ticket via onze website voor de voorstelling naar keuze. 
  Bij het bestellen van je ticket hoef je nog niets aan te geven of in te vullen. 

 2. Maak een testafspraak bij de dichtstbijzijnde testlocatie (bijvoorbeeld Griekenweg 29 in Oss).
  Je kunt jouw testafspraak inplannen via www.testenvoortoegang.org.

  Deze test is gratis, je hoeft hier niets voor te betalen. De testuitslag is 40 uur geldig, dus jouw test dient plaats te vinden binnen 40 uur voor de voorstelling. 

  Het is niet toegestaan om met meerdere personen tegelijk te komen bij een testafspraak. De afspraak geldt voor 1 persoon. Voor elke persoon moet een aparte afspraak gemaakt worden. Ook als je al gevaccineerd bent, moet je voor toegang tot de voorstelling je laten testen bij Testen voor toegang. Voor zover we nu weten, geldt pas vanaf 1 juli een vaccinatiebewijs ook als toegangsbewijs.

  Let op: kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs een voorstelling bezoeken en hoeven dus ook niet getest te worden.

 3. Laat je testen.
  Ga naar de testlocatie waar je de afspraak hebt gemaakt. Neem hiervoor je afspraakbevestiging en een identiteitsbewijs mee.

 4. Testuitslag
  Na de test ontvang je binnen een uur van jouw testaanbieder je testuitslag via e-mail. Let op, houd voor de zekerheid je Ongewenste e-mail in de gaten. De e-mail met testresultaat zelf geldt niet als toegangsbewijs.

 5. Maak een geldig coronatoegangsbewijs aan voor het bezoeken van de voorstelling. 
  In de e-mail met je negatieve testuitslag ontvang je een unieke code. In de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl zet je deze code om in een digitaal coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code. Bekijk hieronder hoe je dit gemakkelijk kunt doen.


  Dit is de CoronaCheck-app. 

 6. Eén van onze medewerkers controleert het coronatoegangsbewijs bij de ingang.
  Neem je digitale of geprinte coronatoegangsbewijs mee bij je komst naar ons theater, samen met je ticket en een legitimatiebewijs. 

  Dan wensen we je veel plezier bij de voorstelling!

Hoe krijg ik een geldig coronatoegangsbewijs (negatief testbewijs)?

 

 1. Digitaal 
  In de e-mail met je negatieve testuitslag ontvang je een unieke code. In de CoronaCheck-app zet je deze code om in een digitaal coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.

 2. Geprint
  Heb je geen CoronaCheck-app? Je kunt de ontvangen QR-code gemakkelijk omzetten naar een papieren testbewijs. Ga hiervoor naar www.coronacheck.nl/print.

Op www.coronacheck.nl/print kun je je ophaalcode invullen. Deze code ontvang je bij een negatieve testuitslag. Na controle van de ophaalcode haalt CoronaCheck je testuitslag op. Daarna wordt van jouw negatieve testuitslag een testbewijs gemaakt, in de vorm van een QR-code. Deze code kun je zelf printen, zodat je deze kunt meenemen naar de voorstelling in ons theater. 

Extra informatie

Wat gebeurt er met mijn ticket als mijn testuitslag positief is?

Wanneer je een positieve testuitslag hebt, dan kun je helaas niet naar ons theater komen om de voorstelling bij te wonen. Je krijgt dan uiteraard het bedrag van je ticket terug. Neem hiervoor uiterlijk op de dag van de voorstelling contact op met de Theaterkassa. Dat kan per mail via kaartverkoop@lievekamp.nl of telefonisch via (0412) 648922.