Wat is er anders?

We streven ernaar om je weer een vertrouwd avondje uit te bieden in De Lievekamp. Sommige dingen gaan dan echter niet zoals je van ons gewend bent. Op deze pagina leggen we uit wat er precies is veranderd in ons theater met betrekking tot je theaterbezoek.

 


 

Alle veranderingen op een rij

Hygiënemaatregelen

Binnen De Lievekamp zorgen wij voor ruime verspreiding van desinfecterende handgel, zeeppompjes, papieren handdoekjes en oppervlaktesprays. Wij zorgen voor maximale hygiëne: deurknoppen, toiletten, trapleuningen, liftknoppen en andere contactoppervlakten blijven gedesinfecteerd worden. Wij reinigen objecten die aangeraakt kunnen worden door bezoekers regelmatig, denk aan deurklinken en stoelen en leuningen in de zalen.

Groepsreservering

Een groepsreservering is mogelijk, neem hiervoor contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl

Rolstoelplaatsen

Per voorstelling zijn maar 2 rolstoelplekken beschikbaar. Kaarten voor een rolstoelplek moeten telefonisch aangevraagd worden bij de Theaterkassa. We kunnen en mogen bezoekers in een rolstoel niet begeleiden. De rolstoelgebruiker dient zelf te zorgen voor een begeleider en zal zich op tijd moeten melden bij een medewerker voor placering in de zaal.

Sanitaire voorzieningen

Er zijn reinigingsmiddelen aanwezig, zodat je zelf de toiletbril kunt desinfecteren.

PIN only

In ons theater kun je alleen met PIN betalen. 

Horeca geopend

Onze horeca is geopend. Drankjes mogen mee de zaal in en na afloop van de voorstelling is het Theatercafé geopend.

Garderobe geopend

Onze garderobes zijn weer in gebruik.

Lift

Wij beperken het aantal personen dat tegelijkertijd gebruikmaakt van de lift. 

Mondkapjes niet meer verplicht

Per 26 juni is het in De Lievekamp is het niet meer verplicht een mondkapje te dragen. Als je je prettiger voelt bij het dragen van een mondkapje, mag dat natuurlijk wel.