Wat is er anders?

We streven ernaar om je weer een vertrouwd avondje uit te bieden in De Lievekamp. Sommige dingen gaan dan echter niet zoals je van ons gewend bent. Op deze pagina leggen we uit wat er precies is veranderd in ons theater met betrekking tot je theaterbezoek. We hopen op je begrip hiervoor; we doen het immers samen! 

 


 

Alle veranderingen op een rij

Zaalindeling: waar mag je zitten?

Onze zaalindeling is gewijzigd, zodat we voldoende afstand in acht kunnen nemen.

Naast wie mag je zitten?

Iedereen uit hetzelfde huishouden mag naast elkaar plaatsnemen. We houden tussenrijen vrij en we slaan in de rijen waar men kan/mag zitten telkens 2 stoelen over. Woon je niet samen? Dan moet je dus ook in onze theaterzaal afstand houden en 2 stoelen vrijlaten tussen jouw zitplaats en die van de persoon naast je.

 

Door de gewijzigde zaalindeling is ook onze zaalcapaciteit gewijzigd. Bekijk hieronder het verschil tussen de oude en de nieuwe situatie in onze zalen. 


Oude situatie:
Grote Zaal = 650 / Rabo Zaal = 220

Nieuwe situatie:
Grote Zaal = 50 (zonder testen voor toegang) of 150 (met testen voor toegang) / Rabo Zaal = 50

 

Hygiënemaatregelen

Binnen De Lievekamp zorgen wij voor ruime verspreiding van desinfecterende handgel, zeeppompjes, papieren handdoekjes en oppervlaktesprays. Wij zorgen voor maximale hygiëne: deurknoppen, toiletten, trapleuningen, liftknoppen en andere contactoppervlakten blijven gedesinfecteerd worden. Wij reinigen objecten die aangeraakt kunnen worden door bezoekers regelmatig, denk aan deurklinken en stoelen en leuningen in de zalen.

Groepsreservering

Een groepsreservering is mogelijk. Let op: in de zaal kunnen alleen personen uit hetzelfde huishouden naast elkaar plaatsnemen.

Tijdvakken voor binnenkomst

Bezoekers van voorstellingen in de Grote Zaal worden uitgenodigd in 2 of 3 tijdvakken. Ieder tijdvak bestaat uit maximaal 50 personen. Op basis daarvan worden de groepen geplaceerd in de zaal. Dit proces wordt volledig begeleid door onze medewerkers.

Bij voorstellingen in de Rabo Zaal worden geen tijdvakken gehanteerd.

Looproute

Er is een looproute voor ons theater ontwikkeld. We stimuleren daarbij zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer.

Rolstoelplaatsen

Per voorstelling zijn maar 2 rolstoelplekken beschikbaar. Kaarten voor een rolstoelplek moeten telefonisch aangevraagd worden bij de Theaterkassa. We kunnen en mogen bezoekers in een rolstoel niet begeleiden, in verband met de 1,5 meter afstand. De rolstoelgebruiker dient zelf te zorgen voor een begeleider en zal zich op tijd moeten melden bij een medewerker voor placering in de zaal.

Sanitaire voorzieningen

Er zijn reinigingsmiddelen aanwezig, zodat je zelf de toiletbril kunt desinfecteren.

PIN only

In ons theater kun je alleen met PIN betalen. 

Horeca geopend

Onze horeca is geopend, met inachtneming van 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Drankjes mogen mee de zaal in en na afloop van de voorstelling is het Theatercafé geopend.

Garderobe

Onze garderobes zijn niet in gebruik. Jassen/tassen gaan mee de zaal in en mag je opgevouwen op de lege stoel naast je neerleggen.

Lift

Wij beperken het aantal personen dat tegelijkertijd gebruikmaakt van de lift, om de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk te handhaven. 

Mondkapjes niet meer verplicht

Per 26 juni is het in De Lievekamp is het niet meer verplicht een mondkapje te dragen. Als je je prettiger voelt bij het dragen van een mondkapje, mag dat natuurlijk wel.