Wat is er anders? – De Lievekamp

Wat is er anders?

We streven ernaar om je weer een vertrouwd avondje uit te bieden in De Lievekamp. Sommige dingen gaan dan echter niet zoals je van ons gewend bent. Op deze pagina leggen we uit wat er precies is veranderd in ons theater met betrekking tot je theaterbezoek.

 


 

Alle veranderingen op een rij

Hygiënemaatregelen

Binnen De Lievekamp zorgen wij voor ruime verspreiding van desinfecterende handgel, zeeppompjes, papieren handdoekjes en oppervlaktesprays. Wij zorgen voor maximale hygiëne: deurknoppen, toiletten, trapleuningen, liftknoppen en andere contactoppervlakten blijven gedesinfecteerd worden. Wij reinigen objecten die aangeraakt kunnen worden door bezoekers regelmatig, denk aan deurklinken en stoelen en leuningen in de zalen.

Groepsreservering

Een groepsreservering is mogelijk, neem hiervoor contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl

Rolstoelplaatsen

Per voorstelling zijn maar 2 rolstoelplekken beschikbaar. Kaarten voor een rolstoelplek moeten telefonisch aangevraagd worden bij de Theaterkassa. We kunnen en mogen bezoekers in een rolstoel niet begeleiden. De rolstoelgebruiker dient zelf te zorgen voor een begeleider en zal zich op tijd moeten melden bij een medewerker voor placering in de zaal.

Sanitaire voorzieningen

Er zijn reinigingsmiddelen aanwezig, zodat je zelf de toiletbril kunt desinfecteren.

PIN only

In ons theater kun je alleen met PIN betalen. 

Horeca deels geopend

Onze horeca is geopend tot 17.00 uur, drankjes mogen mee de zaal in. Na afloop van de voorstelling is het Theatercafé gesloten.

Garderobe geopend

Onze garderobes zijn weer in gebruik.

Lift

Wij beperken het aantal personen dat tegelijkertijd gebruikmaakt van de lift. 

Mondkapjes verplicht

Vanaf zondag 28 november is het ook bij binnenkomst in De Lievekamp verplicht een mondkapje te dragen. Dit geldt ook wanneer je je verplaatst binnen het theater. Tijdens de voorstelling, als je op je stoel zit, mag je het mondkapje afdoen. Ook al onze medewerkers dragen een mondkapje.

Een spatscherm (faceshield) bedekt de neus en mond niet volledig, en geldt daarom niet als wettelijk alternatief voor een mondkapje.