Voor bedrijven – De Lievekamp

Voor bedrijven

Met ruim 125.000 bezoekers en meer dan 400 activiteiten en voorstellingen per jaar is De Lievekamp hét theater voor de stad en streek Oss.

Dankzij onze zalen en publieksruimtes in combinatie met onze uitgebreide (theater)technische faciliteiten bieden wij onze zakelijke partners een uniek podium met diverse mogelijkheden om gewenste doelstellingen te realiseren. We luisteren naar de behoeften van je organisatie en kijken hoe we daar als podium, theater en locatie op in kunnen springen; wij creëren partnerships op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Partnerschap op maat

Of je nu kiest voor maximale zichtbaarheid in onze publieksruimtes, de mogelijkheid om gezamenlijk een evenement te organiseren rondom de kernwaarden van je bedrijf of alleen ter promotie, wij hebben talloze mogelijkheden om in gezamenlijk overleg een tegenprestatiepakket samen te stellen waarin je belang optimaal tot uiting komt. Onze tegenprestaties variëren van gratis gebruik van de zalen en faciliteiten, gebruik van onze uitgebreide horecamogelijkheden, tot vrijkaarten en/of voorintekening voor personeel en relaties, diverse vormen van zichtbaarheid, en natuurlijk nog veel meer.

De meest compacte vorm van partnerschap is adverteren in onze full colour, glossy, theaterbrochure, die huis aan huis in heel Oss en de wijde regio wordt verspreid. Het is een bewaarexemplaar waar men gedurende het seizoen vaak in kijkt. Door te adverteren maak je het ons mogelijk de brochure luxe uit te voeren, in een maximale oplage te verspreiden en als tegenprestatie ben je verzekerd van gerichte regionale zichtbaarheid in een glossy met uitstraling. Bovendien nodigen wij al onze partners gedurende het seizoen meerdere keren uit om voorstellingen bij te wonen.

 

 • Grote Zaal Def
 • Rabo Zaal Def

Top 10 redenen om te adverteren in ons luxe seizoensmagazine!

 

 1. De brochure wordt huis-aan-huis verspreid in een oplage van 50.000 stuks.
 2. De jaarrond relevantie van de brochure zorgt voor continue zichtbaarheid van je merk.
 3. Per seizoen hebben we ruim 100.000 bezoekers.
 4. Zichtbaarheid van je merknaam op de Wall of Fame in onze entree.
 5. Verbinding met een culturele instelling draagt bij aan veelzijdige merkwaarde van je bedrijf.
 6. Het luxe magazine wordt gekoppeld aan je merknaam.
 7. Een uitnodiging voor een exclusieve business-to-business avond in ons theater.
 8. Verbinding met Oss en haar regio: “samen staan we sterk!”.
 9. Extra zichtbaarheid dankzij de advertentiemogelijkheden op de tv-schermen in onze publieksruimtes.
 10. Zet je bedrijf in de spotlight!

 

Download hier een overzicht van onze advertentiemogelijkheden.