Zakelijk

De Lievekamp biedt méér dan een heerlijk avondje uit. Ook op zakelijk gebied beschikt ons theater over vele mogelijkheden. Denk hierbij aan samenwerkingen en sponsoring, maar ook de verhuur van onze publieke ruimtes. 


 

Zaalverhuur

Theater De Lievekamp is hét podium voor al uw bijeenkomsten en evenementen. Onze ruimtes zijn multi-inzetbaar en aan te passen naar wens!

Van een compleet theater, een knusse foyer tot een trendy theaterbar. Een team van professionals zet zich in om uw evenement te laten slagen. Zo bieden wij ondersteuning bij de invulling van uw programma en putten uit een uitgebreid netwerk om u te voorzien van de juiste spreker of entertainer. Onze technici zorgen voor een optimale professionele licht- en geluidskwaliteit. Wilt u uw evenement helemaal afmaken? Kies dan voor het culinaire genot van onze catering. Laat u inspireren door de mogelijkheden en maak een afspraak!


 

Partners & Sponsoring

Hét theater voor Oss en regio, dát is theater De Lievekamp. Al meer dan 50 jaar bouwen wij aan onze reputatie als breed en laagdrempelig theater. Want wij programmeren zo'n 250-275 voorstellingen per jaar in allerlei theatergenre's, zowel professioneel als lokaal en regionaal. Dat veelzijdige aanbod presenteren wij zoals ieder jaar, in een prachtig, luxe seizoensmagazine. Het realiseren van dit magazine is niet mogelijk zonder de steun van onze partners, sponsoren en adverteerders. 

Bekijk hier onze huidige partners en sponsoren. 

Top 10 redenen om te adverteren in ons luxe seizoensmagazine!
  1. De brochure wordt huis-aan-huis verspreid in een oplage van 50.000 stuks.
  2. De jaarrond relevantie van de brochure zorgt voor continue zichtbaarheid van uw merk.
  3. Op jaarbasis hebben we ruim 100.000 bezoekers.
  4. Zichtbaarheid van uw merknaam op de Wall of Fame in onze entree.
  5. Verbinding met een culturele instelling draagt bij aan veelzijdige merkwaarde van uw bedrijf.
  6. Het luxe magazine wordt gekoppeld aan uw merknaam.
  7. Een uitnodiging voor een exclusieve business-to-business avond in ons theater.
  8. Verbinding met Oss en haar regio: “samen staan we sterk!”.
  9. Extra zichtbaarheid dankzij de advertentiemogelijkheden op de tv-schermen in onze publieksruimtes.
  10. Zet uw bedrijf in de spotlight!