Goed om te weten

Hier vind je alle informatie over de extra faciliteiten die theater De Lievekamp te bieden heeft.  


 

Stoelverhogers

Bij de garderobe kun je vóór aanvang van voorstellingen gratis stoelophogers lenen voor de allerkleinste theaterbezoekers.

Hoorversterkers

De Grote Zaal van theater De Lievekamp is voorzien van een meeluistersysteem dat gebruikmaakt van een FM-zender. Je kunt bij de kassa een ontvanger met lus (als je een gehoorapparaat draagt) of een ontvanger met oortjes (als je geen gehoorapparaat gebruikt) afhalen. Om de ontvanger met lus te gebruiken, dien je jouw gehoorapparaat in de T-stand te zetten. Het gebruik van de ontvanger is gratis. De ontvanger kun je na de voorstelling bij een medewerker van De Lievekamp afgeven.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl of via (0412) 64 89 22.

Inleidingen

Bij diverse voorstellingen organiseren we inleidingen. Als bezoeker van ons theater krijg je dan extra (rand)informatie over de productie van die avond. Deze inleidingen zijn altijd gratis en duren ongeveer 30 minuten. Ze worden verzorgd door professionele theatermakers. Van acteurs tot dansers en van regisseurs tot educatief medewerkers: vol passie vertellen zij over de achtergrond van de voorstelling. Leer alles over het maakproces, de cast en de werkwijze van de regisseur of choreograaf! Heb je na de inleiding nog vragen? Die mag je altijd stellen, zodat je goed geïnformeerd aan jouw avondje uit begint!

Wijzigingen

Ons theaterprogramma wordt zorgvuldig samengesteld en ten uitvoer gebracht. Aangezien dit mensenwerk betreft, is het onvermijdelijk dat er soms wijzigingen worden doorgevoerd. Bijvoorbeeld een vervanging van een zieke acteur, of een extra datum van een populair concert. Alle wijzigingen worden op onze website vermeld. Toch verzoeken wij je om eventuele wijzigingen van adres en/of telefoonnummer tijdig aan ons door te geven, zodat we je in het geval van een voorstellingswijziging tijdig kunnen informeren. 

Tweede kopje gratis

Bij het bezoeken van een voorstelling is elk tweede kopje gratis! We serveren onze koffie met koffieautomaten van Dasta, waarbij gebruik gemaakt wordt van verse bonen. Er is keuze genoeg: cappuccino, koffie verkeerd, cafeïnevrije koffie, ‘gewone’ koffie of Fair Trade thee.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bedankt! U bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.