donderdag
09
sep

Kasper van der Laan

1 kilo

Grote Zaal - 20:15 uur
Cabaret
Let op: deze voorstelling zou plaatsvinden op zaterdag 30 mei 2020, maar is verplaatst naar donderdag 9 september 2021 i.v.m. de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Bekijk hier de meest actuele informatie rondom de ontwikkelingen. Let op: deze voorstelling vindt niet komend seizoen plaats, maar het seizoen erop: theaterseizoen 2021-2022 
Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Cabaretier Kasper van der Laan, volgens de Volkskrant hét comedytalent van 2019, legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling ‘1 Kilo’. De voorstelling is onlangs in première gegaan en werd bedolven met lovende recensies, lees ze hieronder!

Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze wereld. Kasper was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, is lid van Comedytrain en volgens De Volkskrant hét comedytalent van 2019!
"Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show"
NRC
"Van der Laan, zoveel is duidelijk, is een natuurtalent. Zijn verbaliteit - lijzig, dan weer toornig - combineert hij met een absurde lichamelijkheid, waarbij vingers, de scharnierfunctie van ellebogen en de schoonheid van het been terloops worden geëxploreerd."
AD
"Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet."
De Volksrkant
"Hij grijpt het publiek van minuut één bij de kladden en laat het niet meer los. Hij dwingt de zaal om de hele avond scherp te blijven. Sterker nog, het publiek wordt een speelbal in zijn hand. Kasper van der Laan is bijna beangstigend goed."
Theaterkrant
"Uitstekend debuut van een fysiek fenomenale performer"
Het Parool