zaterdag
21
dec

Willeke Alberti

Afscheidsconcert

Grote Zaal - 20:15
Pop- en Rockmuziek
uitverkocht
Hoe werkt de wachtlijst? Dankzij onze ruilservice kunnen er voor een uitverkochte voorstelling toegangskaarten worden geretourneerd. Meld u aan voor onze wachtlijst om in aanmerking te komen voor deze kaarten. Wij informeren u hierover per telefoon of e-mail.
Zet mij op de wachtlijst

Aanmelden wachtlijst

Let op: het concert van Willeke in december is inmiddels uitverkocht. Er bestaat een kans dat er in april 2020 een extra (!) concert komt. Wil je hiervan als eerste op de hoogte worden gehouden? Meld je dan aan voor de wachtlijst via de button elders op deze pagina!

Op 3 februari 2020 wordt Willeke Alberti 75 jaar. Ze zit dan ruim 60 jaar in het vak en kijkt inmiddels met veel plezier terug op haar carrière. Een imposante carrière die haar vele grote hits heeft opgeleverd, zoals ‘Mijn Dagboek’, ‘Samen Zijn’ en ‘Telkens weer’.

Willeke Alberti maakte de laatste jaren indruk door haar spraakmakende optredens bij Dutch Valley, De Toppers, Holland Zingt Hazes en De Beste Zangers. Na haar 75e gaat ze het rustiger aan doen. Maar voor het zover is, treedt ze nog één keer in De Lievekamp op. Dit afscheidsconcert krijgt een feestelijk tintje door een aantal sfeervolle kerstnummers én een speciaal gastoptreden van Mart Hoogkamer. Na afloop heft Willeke graag met iedere bezoeker het glas in ons Theatercafé tijdens de uitgebreide meet & greet. Het wordt onvergetelijk!