Christmas with Andre - Andre Rieu - 12-dec-13-00 – De Lievekamp
zondag
12
dec

André Rieu

Christmas with André

Rabo Zaal - 13:00 uur
Klassieke muziek en opera

In verband met de nieuwe corona-maatregelen zal deze voorstelling géén doorgang vinden. We gaan met het impresariaat kijken naar een nieuwe (inhaal)datum. Kaarthouders worden hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.


Spectaculair muziekevenement op het witte doek

In zijn woonplaats Maastricht creëerde de Koning van de Wals een waar winterpaleis. Proef de kerstsfeer terwijl je naar hartenlust danst en meezingt met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, een fantastische uitvoering van Walking in the Air en nog veel meer! Verwonder je over 150 schitterende kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en enorme boogramen waardoor een heerlijk winterlandschap te zien is vol ijsbanen en schaatsers. Verder praat presentatrice Charlotte Hawkins praat met André over de productie van dit muzikale winterwonderland en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. Christmas with André brengt je een feestelijke stemming en geeft je een warm gevoel van binnen. Een onvergetelijke kersttraktatie voor het hele gezin!

Bioscoopbeleving
Wist je dat onze Rabo Zaal je een échte bioscoopbeleving bezorgt met perfect beeld en prachtig geluid? Zo geeft de vertoning van Christmas with André je het gevoel dat je er écht bij bent!

"Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefste door met mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Ik wil mijn publiek door heel Nederland uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wonderwereld van kerst."
Andre Rieu
  • Andr Rieu Christmas With Andr St 1 Jpg Sd Low
  • Andr Rieu Christmas With Andr St 2 Jpg Sd Low
  • Andr Rieu Christmas With Andr St 3 Jpg Sd Low
  • Andr Rieu Christmas With Andr St 6 Jpg Sd Low
  • Andr Rieu Christmas With Andr St 5 Jpg Sd Low