woensdag
06
sep

Grease

De Hitmusical

Grote Zaal - 20:15 uur
Musical

TEKST & MUZIEK: JIM JACOBS & WARREN CASY

De musical Grease is een fenomeen! Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway. In ons land werd Grease een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren, komt er in september een nieuwe frisse versie van deze musical naar De Lievekamp. Het wordt een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Het verhaal blijft een klassieker. Na een wervelende zomerromance worden de tieners Danny en Sandy onverwachts herenigd. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden... De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?


Grease staat garant voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease - Let’s go together!

Grease sleepte dit jaar twee Musical Awards voor Grease: Esmée Dekker (Rizzo) won Beste vrouwelijke bijrol en Daan Wijnands won Beste choreografie. 

Bekijk hier alle speeldata van Grease in ons theater!

"Vette dans!"
Telegraaf
"De vetkuiven staan weer fier overeind!"
Parool
"Grease is één brok energie"
AD
"IJzersterke cast"
Theaterkrant
"Frisse Grease is een onweerstaanbaar ritje"
NRC
"Daan Wijnands laat de ruim 25 acteurs in opvallend dynamische patronen over het toneel vliegen, rennen, draaien, zwaaien, versnellen en vertragen"
Trouw
"Je krijgt, zoals het hoort, spektakel om vrolijk van te worden"
Metro
""
  • 6Sep A Scenebeeld Grease 08 (C) Roy Beusker En Annemieke Van Der Togt
  • 6Sep B Scenebeeld Grease 05 (C) Roy Beusker En Annemieke Van Der Togt
  • Scenebeeld Grease 02 (C) Roy Beusker En Annemieke Van Der Togt
  • Scenebeeld Grease 07 (C) Roy Beusker En Annemieke Van Der Togt
  • Scenebeeld Grease 12 (C) Roy Beusker En Annemieke Van Der Togt