vrijdag
16
feb

Tineke Schouten

De Schouten Schoenen aan

Grote Zaal - 20:15 uur
Cabaret

Tineke weet van geen ophouden. Ze bruist van energie en heeft nog volop inspiratie voor haar 26ste theatershow. Ruim 40 jaar lang is zij een unieke en constante factor in het Nederlandse theaterlandschap. Tineke komt ook dit seizoen met een nieuwe voorstelling, zoals je de afgelopen decennia gewend bent van deze rasartiest pur sang. Mét haar live band, nieuwe sketches afgewisseld met mooie liedjes én nieuwe persiflages!Live audiodescriptie door Stichting Komt het zien!

Deze voorstelling is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking. Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding.

Geleidehond

Hulp- en geleidenhonden zijn welkom in ons theater. We vinden het wel fijn als je voorafgaand aan je bezoek even contact met ons opneemt om dit aan te geven. 

Online tickets bestellen

Heb je een visuele beperking en wil je graag gebruikmaken van de blindentolk? Kies in Stap 2 van ons online bestelproces voor de kaartsoort Met blindentolk.

Heb je vragen, bestel je liever telefonisch of kom je met een blindengeleidehond? Neem dan contact op met onze Theaterkassa via 0412-648922 of via kaartverkoop@lievekamp.nl.