zondag
18
sep

Krentenbollenfestival

Dierenpret

Alle Zalen - 10:00 uur
Kinderen en familie

Deze ochtend organiseren Bibliotheek Oss, Muzelinck - Centrum voor de Kunsten, Stadsarchief Oss en theater De Lievekamp samen het speciale Krentenbollenfestival! Er zijn allerlei leuke activiteiten te beleven voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Bezoek een theatervoorstelling in de Rabo Zaal, knutsel in de Kinderkunstwerkplaats, beleef een speciale dierenspeurtocht, maak kennis met muziek én geniet van prachtige dierenverhalen tijdens de voorleesmomenten: het kan deze ochtend allemaal!

Stempelkaarten & kleurplaten
Tijdens het Krentenbollenfestival krijgt ieder kind bij binnenkomst een stempelkaart. Bij iedere activiteit krijg je op deze kaart een speciale dierenstempel. Heb jij aan het einde van het festival een goed gevulde stempelkaart? Of heb je een prachtige kleurplaat gemaakt? Lever deze dan in en maak kans op een mooie prijs!


Programma & tijdschema
Het Krentenbollenfestival begint om 10.00 uur en zal ongeveer twee uur duren. Voor alle onderdelen van het festival heb je maar één kaartje nodig. Dit geldt voor kinderen én volwassenen. Hieronder volgt later een overzicht van het totale programma. Begin september maken we het tijdschema bekend, waarop je kunt zien waar en hoe laat de diverse onderdelen beginnen. Het wordt een ochtend om niet snel te vergeten!

Smikkel deze ochtend volop van de overheerlijke krentenbollen van Bakkerij Lamers!

"Een speelse én leerzame ochtend voor kinderen van 3 tot 6 jaar!"