vrijdag
17
sep

Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen...

Rabo Zaal - 20:15 uur
Cabaret

Let op! Om toegang te krijgen tot deze voorstelling dien je een coronatoegangsbewijs te tonen, te verkrijgen door middel van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag. Meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs vind je hier.


Het leven is net een zwembad. Kees van Amstel staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuwe show: Een bang jongetje dat hele enge dingen doet. Met verhalen. En grappen. Veel grappen!

Kees van Amstel is lid van Comedytrain, maakte cabaret voor Spijkers Met Koppen, is een van de breinen achter Dit was het nieuws én is te zien in het sketchprogramma Klikbeet.

Kees van Amstel is een sterke stand-upcomedian, die grap op grap kan stapelen en de lachers op zijn hand heeft.

Theaterkrant

Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven!

Trouw

Rasverteller Kees van Amstel weet van iedere situatie wel iets komisch weet te maken.

Volkskrant