woensdag
04
dec

Nasrdin Dchar

JA

Rabo Zaal - 20:15
Toneel
vanaf 19,50 excl. ticket fee Bestel kaarten

Deze voorstelling is te zien op 23 november én 4 december.

De voorstellingen van acteur Nasrdin Dchar zijn altijd intrigerend, persoonlijk én indrukwekkend. Herinnert u zich nog ‘Oumi’ en ‘DAD’? Twee succesvolle voorstellingen over respectievelijk zijn moeder en vader. Ook deze avond neemt Nasrdin Dchar zijn publiek mee op een persoonlijke reis.

In het programma ‘JA’ laat hij zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn. Tussen de avond dat Nasrdin Dchar zijn vrouw ontmoet en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd? Hij wist toch bij de eerste kennismaking al dat zij de ware is? De voorstelling werd unaniem lovend ontvangen en kreeg vijf sterren in Trouw: “Een belangrijke, lichtvoetige én diepzinnige voorstelling.” Een avond om nooit te vergeten!

NRC Handelsblad ****“Als een Hugh Grant van de Lage Landen palmt hij je in met zijn laconieke spel-met-knipoog (…) het positivisme van Nasrdin Dchar in ‘JA’ is aanstekelijk.” Theaterkrant: “Een persoonlijke voorstelling die niet louter over zijn eigen liefdesleven gaat, maar ook over schaamte, schuldgevoel, cultuurverschillen en daarin humor en oprecht engagement combineert.”