zondag
13
nov

Methode Mastermind - de show

Macht, Muziek, Liefde en Bier

Grote Zaal - 14:00 uur
Specials

Jeroen Princen (muzikant én manager) en Ron van Wieringen (auteur én manager) zijn dit jaar een offensief gestart om iedereen die een manager heeft of is, de ogen te openen. Hun motto: 'Hou al die bazige bazen in de gaten. Voor je het weet beginnen ze voor zichzelf!'. Voorlopig levert dat een hoop artistieke pareltjes op: een boek met de titel Methode Mastermind (ondertitel De tien principes van de macht), een hele serie liedjes, een podcast en nu ook een wervelende theatershow! Daarbij worden ze geassisteerd door één van de beste bigbands van Nederland: de Nieuwe Veste Bigband.

De theatershow volgt losjes het verhaal van het boek, waarbij alle liedjes goed tot hun recht komen. Met misschien nog wel een paar extra in de toegift! Het boek is volgens de lezers 'het beste managementboek dat geen managementboek is' en zo wordt de theatershow ongetwijfeld 'de beste theatershow die geen theatershow is'. Als er dit jaar één gebeurtenis is om niet alleen je partner, maar ook je zakenrelaties mee naartoe te nemen, dan is het wel deze middag. Zie het als een aftrekbare investering, welke nog lang gespreksstof zal opleveren.

De voorpret kan beginnen!
Op 1 januari is de podcast Method Mastermind gestart; beluister nu op je favoriete podcast platform! In de podcast wordt het hele boek integraal voorgelezen en komen alle liedjes op het juiste moment voorbij. Volg alle activiteiten van Jeroen Princen en Ron van Wieringen via www.methodemastermind.nl.

“Het swingt, ontroert en zet je aan het denken!”