maandag
30
dec

Doornroosje De Musical

Met Sita als Doornroosje

Grote Zaal - 16:00
Kinderen & familie
vanaf 9,50 excl. ticket fee Bestel kaarten

Deze voorstelling wordt op zondag 30 december gespeeld om 13.30 uur en om 16.00 uur.

Deze middag kunnen jong en oud het verhaal van het eeuwenoude sprookje van Doornroosje als familiemusical beleven. Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel, zal de rol spelen van de mooie prinses. Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo Titus & Fien niet ontbreken.

Vandaag is het dubbel feest: de jarige Doornroosje wordt 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden? Of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland? Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, vrolijke dansjes en hilarische grappen! Deze familiemusical bezorgt jong en oud een onvergetelijke kerstvakantie!

Sprookjesverkleedwedstrijd! | Kom verkleed naar De Lievekamp en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.