zaterdag
25
jan

Pieter Jouke | Gloeiende Plaat

Nationaal Theaterweekend

Rabo Zaal - 20:15
Cabaret
vanaf 10,00 excl. ticket fee Bestel kaarten

Voor het vijfde achtereenvolgende seizoen neemt De Lievekamp deel aan het Nationaal Theaterweekend. Drie dagen lang zijn er in tal van Nederlandse theaters volop gratis activiteiten en verrassende voorstellingen. Een kaartje voor een voorstelling kost maximaal € 10,- en ook in deze editie worden er leuke activiteiten georganiseerd!

Pieter wil de wereld graag een stukje beter maken. Maar ja, dan zal hij die wereld eerst even beter moeten begrijpen. En dat is lastig, want meestal leeft hij in zijn eigen wereld. In een hoofd dat bol staat van de gedachten. Van de hersenactiviteiten. De gedachtespinsels. Continu vallen hem dingen op, schieten hem ideeën te binnen, slaat zijn fantasie op hol.

"Zijn associaties zijn geestig en vindingrijk. Zijn brein kookt over van de overpeinzingen. In "Gloeiende Plaat" spuit alles eruit.” (NRC) Pieter Jouke kan een aardig potje rennen, maar zijn hoofd slaat nog hollender op hol. Dat weten we van "De Staat van Verwarring". Van "Padoem Patsss", de "Humormarathon" en "Zondag met Lubach". En dat weten we nu ook van "Gloeiende Plaat". Wat een wereld!