zondag
26
jan

Rovers

Nationaal Theaterweekend

Grote Zaal - 14:00
Kinderen & familie
vanaf 10,00 excl. ticket fee Bestel kaarten

Voor het vijfde achtereenvolgende seizoen neemt De Lievekamp deel aan het Nationaal Theaterweekend. Drie dagen lang zijn er in tal van Nederlandse theaters volop gratis activiteiten en verrassende voorstellingen. Een kaartje voor een voorstelling kost maximaal € 10,- en ook in deze editie worden er leuke activiteiten georganiseerd!

Rovers | Meneer Monster
Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven. Een fysieke familievoorstelling vol gekke graphics!

Na succesvoorstellingen als De Gruffalo, Over een Kleine Mol, de Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken. De Rovers is een tekstloze voorstelling boordevol livemuziek van Erik Hofland (bekend van Fantastische Meneer Vos). 

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kids Paradijs | Rabo Zaal
Tijdens het theaterweekend van 2019 introduceerden wij bij De Lievekamp het Kids Paradijs, met onder anderen een springkussen en een heuse draaimolen. Het resultaat? Een bomvolle Rabo Zaal met spelende, knutselende, springende en lachende kinderen. Ook dit jaar pakken we weer groots uit! Een vernieuwd Kids Paradijs in onze Rabo Zaal in het thema ‘Kleur’, met attracties en activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar.

Beleef op zondag 26 januari De Lievekamp zoals nooit tevoren en geniet samen van een heerlijk dagje uit!

 


 

Bekijk hier de trailer: