Nhung Dam - 3 miljoen voetstappen naar Sicilie - 29-mrt-20-15 – De Lievekamp
dinsdag
29
mrt

3 miljoen voetstappen naar Sicilië

Nhung Dam

Rabo Zaal - 20:15 uur
Toneel

Tijdens de lockdown besloot actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam te gaan wandelen. Met het aantal afgelegde kilometers zou ze op Sicilië zijn aangekomen, maar in werkelijkheid is ze Amsterdam niet uit geweest. 3 miljoen voetstappen naar Sicilië is een indrukwekkende, eigenzinnige voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid. Nhung neemt het publiek mee op reis. Dwars door Europa tot aan Sicilië, naar de plek waar je jezelf terugvindt. Een hoopgevende ode aan de fantasie, vol lichtheid en humor!

Regisseur Koos Terpstra over 3 Miljoen voetstappen naar Sicilië:
"We hebben de voorstelling nu zo’n 40 keer gespeeld, in kleine zalen, op festivals, in huiskamers voor een handjevol mensen, maar ook in grote zalen zoals DeLaMar. En al die keren heb ik werkelijk niemand gesproken die niet blij de zaal uit kwam. Het is een lieve, grappige en warme voorstelling die aan het denken zet en die ik van harte wil aanbevelen. 
Ik heb in mijn leven ruim 200 voorstellingen gemaakt, van cabaret tot toneel en muziek. Maar soms is daar eentje bij die alles raakt wat hij zou moeten raken, zoals 3 miljoen voetstappen naar Sicilië."

  • 3 Miljoen Voetstappen © Jean Van Lingen 1
  • 3 Miljoen Voetstappen © Jean Van Lingen 2