zaterdag
23
mei

Wild Romance

Out of Heaven Theatertour

Rabo Zaal - 20:15
Pop- en Rockmuziek
vanaf 19,50 excl. ticket fee Bestel kaarten
Deze theatertour is een gebalanceerde voorstelling met nostalgische verhalen, de inspiratiebronnen en de Rock’n Roll van Nederlandse grootste rocker Herman Brood. Wild Romance spat nog steeds vol energie op een indrukwekkende wijze van het podium. Coach Koos vertelt voor de pauze het verhaal van Brood, ondersteund door nooit eerder vertoonde filmpjes uit de jaren '60 t/m de jaren '90. Persoonlijke verhalen en anekdotes over het ontstaan en functioneren van Herman Brood & His Wild Romance.

Soms onderbroken door akoestische live optredens van de bandleden en een verrassend optreden van een speciale gast, wiens naam pas op het podium bekend zal worden. Dit verrassende gastoptredens staat garant voor een avond vol jeugdsentiment, muzikale dynamiek, ontroering en humor. Zo komen 40 jaar Rockgeschiedenis voor de pauze op theatrale wijze voorbij. Na de pauze gaat de band los met een spetterende Rock & Roll show die we kennen uit de tijd dat Herman nog leefde. Een show waarin ook nieuwe songs van de band gespeeld gaan worden. Deze theatershow is een absolute must voor iedereen die deze grootste Rock & Roll artiest die ons land ooit kende een warm hart toedraagt. De beste nummers uit zijn carrière zullen gespeeld  worden in deze Out of Heaven Theatershow.

De originele begeleidingsband van Herman Brood en iconen van onze Nederlandse rockmuziek aanschouwden het levenslicht in november 1976 in Groningen. Wanneer Dany Lademacher in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance gaat spelen, is dit het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en veroveren zij Nederland, België en Duitsland en de USA.