dinsdag
09
mei

Michael Pilarczyk

Rust in je hoofd

Grote Zaal - 20:15 uur
Specials

Tickets met jongerenkorting zijn voor deze voorstelling uitverkocht!


In Rust in je hoofd vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst. Een inspirerend theaterprogramma over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek. De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. Hoe kan het zijn dat we leven in één van de meest welvarende gebieden ter wereld en niet happy zijn? Ho, stop, pauze! Michael vertelt deze avond wat je kunt doen om je geluksgevoel te verhogen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd.

Meditatie heeft het leven van Michael Pilarczyk compleet veranderd. Van populaire Radio 538-DJ tot succesvol zakenman, via toppen en diepe dalen, naar bestseller auteur en meditatiecoach. Meer dan 250.000 Nederlanders en Belgen gebruiken dagelijks de Meditation Moments-app met de rustgevende stem van Michael en evenzoveel mensen haalden inspiratie uit zijn boeken over de kracht van je gedachten, meditatie en mindfulness.

 

"Elke dag een meditatiemoment zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar gebruik van wil maken."
Michael Pilarczyk