The Royal Ballet Londen - De Notenkraker | Livestream - 09-dec-20-15 – De Lievekamp
donderdag
09
dec

De Notenkraker | Livestream

The Royal Ballet Londen

Rabo Zaal - 20:15 uur
Dans

In verband met de nieuwe corona-maatregelen zal deze voorstelling géén doorgang vinden. We gaan met het impresariaat kijken naar een nieuwe (inhaal)datum. Kaarthouders worden hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.


Van hoogwaardige opera's tot meeslepende balletten vanuit het Royal Opera House in Londen; via livestreaming beleef je ze gewoon in onze eigen Rabo Zaal! De dramatiek, de passie, de emoties: op het witte doek worden ze levensecht. Zo'n zicht op het toneel krijg je zelfs niet vanaf de allerbeste plaatsen in het theater! 

Het verhaal van De Notenkraker
De Notenkraker is een familiefavoriet in aanloop naar de kerstperiode en een van de heerlijkste manieren om de betovering van ballet te ontdekken. Het verhaal van Clara, een meisje dat op kerstavond een magisch avontuur beleeft, wordt begeleid door sprankelende muziek en zelfs dansende snoepjes! Geniet van het volledige gezelschap van het Royal Ballet in deze geliefde balletklassieker. Het orkest is het Royal Opera House onder leiding van Koen Kessels.


Livestream
Voorafgaand aan de livestreams geniet je van een kopje koffie of thee naar keuze met iets lekkers. in de pauze staat er een drankje naar keuze en een luxe hapje voor je klaar.