The Royal Opera House Londen - Opera Tosca | Liveregistratie - 07-jan-20-15 – De Lievekamp
vrijdag
07
jan

Opera Tosca | Liveregistratie

The Royal Opera House Londen

Rabo Zaal - 20:15 uur
Klassieke muziek en opera

Van hoogwaardige opera's tot meeslepende balletten vanuit het Royal Opera House in Londen; via livestreaming beleef je ze gewoon in onze eigen Rabo Zaal! De dramatiek, de passie, de emoties: op het witte doek worden ze levensecht. Zo'n zicht op het toneel krijg je zelfs niet vanaf de allerbeste plaatsen in het theater! 

Het verhaal van Tosca
In de romantische wereld van schilder Cavaradossi en zijn sensuele minnares Tosca, doet de kwaadaardigheid van hoofdagent baron Scarpia zijn intrede. De afloop is dodelijk.
Elena Stikina, Bryan Hymel en Alexey Markov brengen een van de meest geliefde opera's in het repertoire van de Royal Opera tot leven: Puccini's Tosca. Vanaf de beroemde demonische eerste akkoorden tot aan de gewelddadige wending aan het einde van de opera blijft de spanning onverminderd hoog. De liefde en het kwaad komen op zinderende wijze oog in oog te staan in deze intense productie van Jonathan Kent. Het koor is de Royal Opera. Het orkest van het Royal Opera House.

Live-registratie
Enkele dagen na de livestream vertonen wij dezelfde productie vanuit het Royal Opera House in Londen. Dit is dan geen livestream, maar een live-registratie.