donderdag
23
apr

Ruud Hermans

The Voice Senior

Grote Zaal - 20:15 uur
Pop- en Rockmuziek
vanaf 10,00 excl. ticket fee Bestel kaarten
Dit concert was aanvankelijk in de Rabo Zaal geboekt. De vraag naar tickets voor dit concert bleef maar aanhouden. In overleg met het management hebben we het concert naar de Grote Zaal verplaatst. Hierdoor zijn er weer extra tickets beschikbaar. Wees er snel bij!

Op vrijdag 20 september jl. won Ruud Hermans met glans de finale van The Voice Senior! Voor een groot kijkerspubliek maakte hij een verpletterende indruk. Deze avond is hij in ons theater te gast met zijn theaterconcert 'Back in Town'.  Hierin zal hij met zijn band zowel eigen songs als een groot aantal Americana- en countryklassiekers ten gehore brengen. De songs zullen worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde.

Velen zullen Ruud Hermans nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder ‘Het Theater Van Het Sentiment’ en ‘Country Time’. Daarnaast was Ruud altijd al een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country scene, en kent iedereen de hit 'Somewhere Between' die hij scoorde met zijn band The Tumbleweeds.
​​​​