zondag
03
sep

De Titus & Fien Fanshow

Van Hoorne Entertainment

Grote Zaal - 16:00 uur
Kinderen en familie

Het meest hilarische groene duo Titus & Fien keert deze zomer terug naar De Lievekamp met een gloednieuwe show, speciaal voor echte fans! Afgelopen jaren is het duo enorm populair geworden door onder andere hun online-uitzendingen en gaan zij nu door het leven gaan als échte YouTube-sterren. Titus en Fien tappen moppen, spelen spelletjes, zingen liedjes en maken de kijkers onderdeel van de uitzending. Er is veel ruimte voor improvisatie, dus gebeurt er altijd wel iets onverwachts. En dat zorgt voor vele hilarische momenten! Het populaire Titus & Fien TV-concept brengen zij nu live naar het theater tijdens de exclusieve Titus & Fien Fanshow!
 
Zet je schrap, want bij de Titus & Fien Fanshow wordt het gegarandeerd lachen, gieren én brullen. Tijdens de show zingen Titus en Fien hun bekende hits en spelen een aantal spellen, zoals het hoorspel. Daarnaast kan je rekenen op veel interactie met het publiek en zo bepaal jij hoe de show verloopt... De Titus & Fien Fanshow wordt een gezellig spektakel, precies zoals je van Titus en Fien gewend bent, maar dan live! 
 
Verkleedtip: Groen & Gek 
Trek je meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de show. Degene met de mooiste creatie ontvangt na afloop een Titus & Fien verrassingspakket. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan! 
 
Titus & Fien zijn bekend geworden door hun rol in de diverse sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment. Maar het echte grote publiek wisten zij te bereiken door de komst van de YouTube-serie Titus & Fien – Passen Op en diverse online-uitzendingen. Inmiddels zijn Titus & Fien niet meer weg te denken en zijn zij wekelijks te zien op RTL 4, zijn zij enorm populair op social media, brachten zij al diverse eigen theatershows en komen zij regelmatig terug met een nieuwe online-uitzending. 

Bekijk alle voorstellingen
03
sep
De Titus & Fien Fanshow
Van Hoorne Entertainment
Grote Zaal 13:30 uur
Kinderen en familie