dinsdag
26
dec

De Titus & Fien Winterrevue 2

Van Hoorne Entertainment

Grote Zaal - 16:00 uur
Kinderen en familie

 

Na 15 jaar op het toneel, honderdduizenden lachende kinderen én grootouders, miljoenen views op YouTube en een mega hit te zijn geworden op TikTok, neemt het populaire groene duo deze winter definitief afscheid van het toneel. Met De Titus & Fien Winterrevue De Finale komt er een einde aan een tijdperk en zal alles uit de kast worden getrokken om nog één keer de meest hilarische, meest grootse en meest gekke groene show neer te zetten!

Dus oliebol! Zet je schrap, want na het succes van de Titus & Fien Winterrevue in 2022, komen jouw groene vrienden nog één keer terug met een gloednieuwe show, de Titus & Fien Winterrevue De Finale. Natuurlijk zullen zij op het toneel verschijnen met de Oliebollenband, het Oliebollenballet en komen er naast gloednieuwe hilarische sketches ook oude hits voorbij zoals Het spekkie en natuurlijk Het Oliebollenlied. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen!

Zwaai jij voor de laatste keer naar je groene helden, ga jij nog een keer met ze op de foto, zing jij mee met hun allergrootste hits en kom jij met de hele familie nog een keer dubbel liggen van het lachen? Deze aller- aller- allerlaatste onvergetelijke, hilarische show wil je niet missen!

Groen & Gek
Trek je allermooiste, meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de voorstelling. Degene met de mooiste creatie ontvangt na afloop een Titus & Fien verrassingspakket. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan!

 
Titus & Fien zijn bekend geworden door hun rol in de diverse sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment. Maar het echte grote publiek wisten zij te bereiken door de komst van de YouTube-serie Titus & Fien – Passen Op en diverse online-uitzendingen. Inmiddels zijn Titus & Fien niet meer weg te denken en zijn zij wekelijks te zien op RTL 4, zijn zij enorm populair op social media, brachten zij al diverse eigen theatershows en komen zij regelmatig terug met een nieuwe online-uitzending. 

  • Selectie Titus En Fien Wintershow 2022 058
  • Selectie Titus En Fien Wintershow 2022 060
  • Selectie Titus En Fien Wintershow 2022 109
  • Selectie Titus En Fien Wintershow 2022 164
  • Titus & Fien Winterrevue 002 Wim Lanser
  • Titus & Fien Winterrevue 003 Wim Lanser
  • Titus & Fien Winterrevue 004 Wim Lanser
Bekijk alle voorstellingen
26
dec
De Titus & Fien Winterrevue 2
Van Hoorne Entertainment
Grote Zaal 13:30 uur
Kinderen en familie