donderdag
28
dec

Rapunzel de Musical

Van Hoorne Entertainment

Grote Zaal - 16:00 uur
Kinderen en familie

Dit seizoen zet Van Hoorne Entertainment haar populaire sprookjestraditie voort met Rapunzel de Musical. In deze glansrijke familiemusical komt het bekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met Sita Vermeulen als Rapunzel, alle betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar!

Het verhaal
Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!
Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet!

Van Hoorne Entertainment
Al vele jaren op rij zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment échte publiekstrekkers. Dankzij de humor krijgen de bekende sprookjesverhalen een grappige twist, waardoor de voorstelling leuk is voor de hele familie! De vorige familiemusicals Belle en het Beest De Musical en Assepoester De Musical werden zelfs allebei bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical.

 
Bekijk alle voorstellingen
28
dec
Rapunzel de Musical
Van Hoorne Entertainment
Grote Zaal 13:30 uur
Kinderen en familie