zondag
29
jan

Sprookjesconcert on tour

Van Hoorne Entertainment

Grote Zaal - 14:00 uur
Kinderen en familie

Van Hoorne Entertainment presenteert een swingend concert voor de hele familie boordevol vrolijke muziek en natuurlijk wereldberoemde sprookjes zoals Roodkapje, Assepoester, Doornroosje, Hans & Grietje en vele anderen. Zing en dans een uur lang mee met de vrolijke muziek en maak er samen met al jouw sprookjesvrienden een geweldig feest van!

Het verhaal
Tijdens dit sprookjesachtige verhaal ontmoeten we de Prins die jarig is en tot Koning gekroond zal worden, maar om Koning te worden zal hij de opdrachten van de Koninklijke Proeven van Bekwaamheid moeten uitvoeren.  Pas als dat gelukt is, komt de kroon tevoorschijn… Ga mee met de Prins op sprookjesreis en ontmoet onder andere Sneeuwwitje, Roodkapje, Rapunzel en Doornroosje. De kinderen in de zaal helpen mee om de opdrachten op te lossen en de Prins tot Koning te kronen!
Zing en dans mee met alle hits uit de bekende Van Hoorne Sprookjesmusicals. De voorstelling wordt uitgevoerd door drie acteurs die de kinderen meenemen langs diverse sprookjes.

Meet & Greet en Sprookjesverkleedwedstrijd
Na de show kun je ook nog eens met jouw favoriete sprookjesfiguur op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Zou jij zelf ook eens een echte prins, prinses, ridder, fee of ander sprookjesfiguur willen zijn? Kom dan verkleed en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd. De winnaar krijgt een prachtige prijs op het toneel aan het einde van de voorstelling!

Het Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens de editie van het Nationaal Theaterweekend 2023 welkom om voor slechts €10,- te komen genieten van de speelse en muzikale familievoorstelling: het Sprookjesconcert on Tour!