donderdag
06
feb

Micha Wertheim

Voor Alle Duidelijkheid

Rabo Zaal - 20:15
Cabaret
uitverkocht
Hoe werkt de wachtlijst? Dankzij onze ruilservice kunnen er voor een uitverkochte voorstelling toegangskaarten worden geretourneerd. Meld u aan voor onze wachtlijst om in aanmerking te komen voor deze kaarten. Wij informeren u hierover per telefoon of e-mail.
Zet mij op de wachtlijst

Aanmelden wachtlijst

Prikkelend, tergend, ontregelend en tegendraads. Dat is cabaretier Micha Wertheim ten voeten uit. Met zijn programma’s weet hij zijn publiek iedere keer uit te dagen én op het verkeerde been te zetten.

In zijn zevende voorstelling keert Wertheim terug naar de vorm waarmee hij begon: stand-up. Persoonlijk, grappig en zonder opsmuk. Zoals altijd is hij scherp, soms ongemakkelijk, maar vooral laat hij zien dat goede grappen nog steeds van levensbelang zijn. De titel van het programma: ‘Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid’.

Trouw: “Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden. Daarmee heeft hij nog altijd een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap. Zijn werk is extreem intellectualistisch, maar dat is nu net de kracht ervan. ‘Voor alle duidelijkheid’ laat op onovertroffen wijze zien hoe nodig het is dat we over kunst en theater juist wél blijven nadenken.”