Vacature Coördinator Horeca

 

Wij rekenen steeds meer op heropening in september 2021 en daarom zoeken wij per direct een

 

Coördinator Horeca

(fulltime)

 

Theater De Lievekamp wil een theater zijn voor iedereen. We hebben behoefte aan een coachend leidinggevende die ons enthousiaste team van vaste medewerkers en oproepkrachten motiveert.

De persoon die wij zoeken heeft een nieuwe kijk op theater-horeca, waarin we flexibel inspelen op de soms zeer diverse wensen van al onze gasten. Op dit moment ontwikkelen we ook plannen voor nieuwbouw waarin ruimte is voor verschillende horeca-concepten.

DE FUNCTIE

Je hebt een visie op- en kennis van vernieuwende horecaconcepten binnen de theater-, bioscoop- of evenementenbranche, zowel qua assortiment als manier van presenteren. Ons enthousiaste team van vaste medewerkers en oproepkrachten draagt actief onze visie uit dat we voor zowel bezoekers als bespelers een theater met een hart willen zijn. Gemotiveerde medewerkers zorgen voor blije bezoekers. Op die manier werken we samen aan het gezamenlijke doel: dé ultieme theaterbeleving creëren voor onze gasten. Als jij je hierin herkent, dan hebben wij jou nodig in ons team.

Je bent veel te vinden op de vloer en zorgt voor een soepel verloop van de ontvangst en begeleiding van onze gasten, de verkoop van de drankjes en hapjes, je begeleidt grote bezoekersstromen en weet hoe je moet omgaan met klachten of storingen.

Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en coacht en begeleidt jouw medewerkers, zodat zij hun functie zo goed mogelijk kunnen invullen. Daarnaast denk je actief mee in het verbeteren van de bezoekersbeleving, neemt deel aan de ontwikkeling van onze visie op ons nieuwe theatergebouw en je durft hierin lef te tonen.

WAT VRAGEN WIJ

De gastvrijheid die de bezoeker ervaart is vaak het resultaat van de fijne en positieve sfeer op de werkvloer. Jij waarborgt deze sfeer, motiveert en coacht jouw team en geeft bij uitstek vorm aan onze ambitie op gebied van gastvrijheid en service.

Verder:

  • Heb jij een MBO- of HBO werk- en denkniveau
  • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Heb je affiniteit met en ervaring in de hospitality branche
  • Ben je zowel overdag als in de avonden en weekends beschikbaar

WAT BIEDEN WIJ

Je krijgt van ons een mooi salaris (loonschaal 7 CAO Nederlandse Podia). Je gaat samenwerken in een gezellig team, in een succesvol theater. Wij volgen de Code Diversiteit & Inclusie en de Fair Practice Code en staan voor goed werkgeverschap.

DE PROCEDURE

Je sollicitatie door middel van brief met CV ontvangen wij graag per email via directie@lievekamp.nl. Deze moet uiterlijk 19 april 2021 bij ons binnen zijn; uiterlijk op 26 april zullen we je laten weten of je uitgenodigd bent voor de 1e gespreksronde.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Barbara Buljevic (Hoofd Productie) via bb@lievekamp.nl of telefonisch via (0412) 667676.