Balletspektakel Tutu

Chicos Mambo

Dansspektakel Tutu

Door Chicos Mambo uit Frankrijk

Na meer dan 150.000 verblufte toeschouwers, 250 shows en verschillende internationale onderscheidingen, komen de Chicos Mambo uit Frankrijk voor het eerst naar Nederland. In 2014 maakte artistiek directeur Philippe Lafeuille, voor het 20-jarig jubileum van het gezelschap, de voorstelling ‘Tutu, een theatrale en vrolijke show met twintig scènes vol choreografisch gegiechel. Zes dansers spelen meer dan veertig kleurrijke karakters in een ritmische en humoristische voorstelling. Met een flinke knipoog, maar technisch op hoog niveau, wordt klassiek, modern en acrobatisch gedanst. Voor nieuwelingen een flamboyante kennismaking met de wereld van de dans en voor ervaren danspubliek een ontdekkingstocht vanuit een verrassende invalshoek.

 

De internationale pers over Chicos Mambo:

  • “This is a crazy dance show with extraordinary performances.”France Bleu
  • “It’s more than fun, it’s madness!”Point De Vue
  • “It’s joyful, lively and totally hilarious.”Têtu
  • “Such ambitious parody takes talent and technique- both of which the Mambo boys have in spades… comedy aside, the dancing itself is hugely enjoyable”The Scotsman

In een eerder stadium hebben wij het gezelschap Les Ballets Trockadero de Monte Carlo aangekondigd met ‘Tutu’. Deze aankondiging was gebaseerd op – naar nu blijkt – verkeerde informatie. De voorstelling wordt echter niet gedanst door Les Ballets Trockadero de Monte Carlo maar door een ander Frans gezelschap: Chicos Mambo. Iedereen die voor ‘Tutu’ in de voorverkoop heeft besteld, is inmiddels op de hoogte gebracht van deze wijziging.

Dit kan je ook interesseren:
The Ruggeds
woensdag 20 maart 2019
Terug naar het programmaoverzicht