Brigitte Kaandorp

Eh...

“De koningin van het vaderlandse cabaret is terug op haar troon.” Met deze woorden omschreef het Algemeen Dagblad het succesvolle programma ‘Eh…’ van Brigitte Kaandorp. De geliefde cabaretière is weer terug in het theater.

Bewapend met haar onverwoestbare humor, ontspannen relativeringsvermogen en loepzuivere zangstem neemt zij deze avond de laatste ontwikkelingen met u door.

“De ene hilarische conference is nog niet afgelopen of de volgende wordt alweer ingezet (…) Kaandorp weet de zaal vanaf het eerste ogenblik te laten gieren van het lachen”, aldus het NRC Handelsblad.

Aanvraag tickets op 1 en 2 oktober | Toewijzing via loting
In overleg met het management van Brigitte Kaandorp vindt de kaartverkoop in oktober plaats. Hoe gaat dit in zijn werk? Op dinsdag 1 oktober (vanaf 10.00 uur) en woensdag 2 oktober (tot 23.00 uur) kan iedereen op www.lievekamp.nl tickets aanvragen (max. 4 kaarten per aanvraag). De toewijzing vindt later die week plaats d.m.v. loting. Op maandag 7 oktober krijgt iedere aanvrager per e-mail zijn ‘persoonlijke’ uitslag van deze loting. Het is niet mogelijk om voor deze voorstelling telefonisch kaarten aan te vragen.

 

Terug naar het programmaoverzicht