Busreis West Side Story

Compleet verzorgde busreis naar Den Haag

De entreeprijs is op basis van eersterangs plaatsen, een lunchpakket en vervoer met een luxe touringcar van Maaskant Reizen naar het World Forum in Den Haag. Het programma van die dag ziet er als volgt uit:

11.00 uur:   Ontvangst met koffie/thee in Theatercafé De Lievekamp
11.45 uur:   Vertrek bus vanaf de Raadhuislaan Oss
13.30 uur:   Aankomst World Forum, Den Haag
14.00 uur:   Aanvang musical West Side Story
17.00 uur:   Einde musical
17.15 uur:   Vertrek bus vanaf World Forum, Den Haag
19.00 uur:   Aankomst bus theater De Lievekamp

Deze uitvoering van ‘West Side Story’ wordt gespeeld door een Amerikaanse cast en is volledig Engelstalig. De muziek van deze musical is afkomstig van een live-orkest van 22 musici.

Zestig jaar na de wereldpremière keert de klassieke Broadway musical ‘West Side Story’ voor een aantal weken terug naar Nederland. Vanaf de eerste noot tot de laatste adem is ‘West Side Story’ wereldwijd één van de meest geliefde musicals evenals één van de grootste liefdesverhalen aller tijden. West Side Story zit vol onvergetelijke songs als ‘Maria’, ‘Tonight’, ‘I Feel Pretty’ en ‘Somewhere’, wordt uitgevoerd door een bijzondere en energieke Amerikaanse cast. Met de briljante oorspronkelijke Broadway choreografie van Jerome Robbins, de muziek van Leonard Bernstein en de liedteksten van Stephen Sondheim.
Centraal in het verhaal staan Tony en Maria. Zij  zijn twee jonge geliefden, gevangen tussen twee strijdende straatbendes: de Jets en de Sharks. Hun strijd om te overleven in een wereld vol haat, geweld en vooroordelen is één van de meest innovatieve, hartverscheurende en relevante muzikale drama’s van onze tijd.

Meer informatie is te vinden op
westsidestorymusical.nl
Terug naar het programmaoverzicht