Cabarestafette

Traditiegetrouw staat er ook dit jaar een Cabarestafette op het programma. Graag laten wij u kennismaken met drie jonge aanstormende cabarettalenten.

Anne van der Lelie en Lisa van Schagen vormen samen het absurdistisch cabaretduo Anne & Lisa. Tijdens de Cabarestafette spelen zij een gedeelte uit hun programma ‘Weltschmerz’. Er staat ons een eigenzinnige en humoristische optreden te wachten.

Glodi Lugungu won vorig jaar op overtuigende wijze het Amsterdams Kleinkunst Festival. Met een persoonlijk relaas en een flinke dosis zelfspot over afkomst en opvoeding, heeft hij in rap tempo alle lachers op zijn hand.

In tegenstelling tot de aankondiging in ons magazine zal niet Joosen en de Jager maar Jeroens Clan deze avond optreden.

Jeroens Clan is een Brabantse cabaretgroep bestaande uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. Het drietal brengt grappige, intelligente en scherpe sketches en liedjes die elkaar in rap tempo opvolgen. Hiermee bereikte de groep vorig jaar de finale van het Leids Cabaret Festival. De Theaterkrant: “Jeroens Clan gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen”, aldus Theaterkrant.nl.

 

Terug naar het programmaoverzicht