Encore Cinema Opera | Cavalleria Rusticana

Een encore cinema-operauitvoering door Royal Opera House Londen

Theater De Lievekamp brengt in seizoen 2019/2020 opnieuw hoogwaardige opera’s en meeslepende balletten van The Royal Opera House uit Londen. Al deze producties worden door middel van live-streaming op het filmdoek van onze Rabo Zaal vertoond. Opera en ballet door live-streaming: het is een fantastisch fenomeen. De dramatiek, de passie, de emoties: op het witte doek worden ze levensecht. U krijgt een blik op het toneel die u zelfs vanaf de beste plaatsen in het theater niet krijgt. U kijkt de zangers en dansers recht in het gezicht. U voelt hun adem, u ervaart hun kunst en talent. Een unieke belevenis.

THE ROYAL OPERA HOUSE LONDON – ENCORE
Enkele dagen na de live-uitvoering vertonen wij deze opera- of balletvoorstellingen op het witte doek, maar dan als een ‘encore-versie’. Dezelfde productie door The Royal Opera House of London, echter niet live maar via een integrale versie in de herhaling.

Cinema Opera | Cavalleria Rusticana

Damiano Michieletto’s Olivier Award-winnende productie van Mascagni’s grootste opera vertelt een tragisch verhaal van verlaten liefde en gewelddadige wraak.

Turridu, die verloofd was met Lola, heeft zijn geliefde verloren tijdens zijn afwezigheid wegens dienstplicht. Wanneer Turridu terugkeert van het leger, ontdekt hij zij nu getrouwd is met Alfio. Om zichzelf te troosten is hij een verhouding begonnen met Santuzza, maar zijn liefde voor Lola is nooit verdwenen.

Meer informatie is te vinden op
royaloperahouse.nl
Dit kan je ook interesseren:
Terug naar het programmaoverzicht