Encore Cinema Opera | La Boheme

Een encore cinema-operauitvoering door Royal Opera House Londen

De live versie van deze cinema-operauitvoering is 29 januari te zien.

Theater De Lievekamp brengt in seizoen 2019/2020 opnieuw hoogwaardige opera’s en meeslepende balletten van The Royal Opera House uit Londen. Al deze producties worden door middel van live-streaming op het filmdoek van onze Rabo Zaal vertoond. Opera en ballet door live-streaming: het is een fantastisch fenomeen. De dramatiek, de passie, de emoties: op het witte doek worden ze levensecht. U krijgt een blik op het toneel die u zelfs vanaf de beste plaatsen in het theater niet krijgt. U kijkt de zangers en dansers recht in het gezicht. U voelt hun adem, u ervaart hun kunst en talent. Een unieke belevenis.

THE ROYAL OPERA HOUSE LONDON – ENCORE
Enkele dagen na de live-uitvoering vertonen wij dezelfde opera- of balletvoorstellingen nogmaals op het witte doek, maar dan als een ‘encore-versie’. Dezelfde productie door The Royal Opera House of London, echter deze keer niet live maar via een integrale versie in de herhaling.

Cinema Opera | La Boheme

Richard Jones legt de mengeling van tragedie en komedie perfect vast in La bohème en biedt een scherpzinnige analyse van Puccini’s jonge would-be artiesten en hun geliefden, de soulvolle Mimì en pittige Musetta. Spectaculaire ontwerpen van Stewart Laing roepen op kerstavond zowel de armoede van het zolderhuis van de bohemiens op als de pracht en praal van de winkelgalerijen van Parijs.

Wanneer de straatarme dichter Rodolfe, de naaister Mimì ontmoet, worden ze meteen verliefd. Maar hun geluk wordt bedreigd wanneer Rodolfo verneemt dat Mimì ernstig ziek is.

Meer informatie is te vinden op
royaloperahouse.nl
Dit kan je ook interesseren:
Terug naar het programmaoverzicht