Expositie Collage Compagnie

Theater van de Stad

Deze expositie is in het Gemeentehuis Oss te zien van 23 mei t/m 29 juni 2018.

Dit is een productie van Theater van de Stad

Theater van de Stad is de programmalijn van De Lievekamp waarbij we de deuren van ons theater zo wijd mogelijk openzetten. We willen een plek zijn waar je mensen kunt ontmoeten, waar je kunt genieten van cultuur, waar je gelijkgestemden tegenkomt, waar sociaal-culturele activiteiten plaatsvinden en waar ruimte is voor iedereen. Dit doen we door podium te bieden aan talenten die anders nooit in ons theater op zouden treden, of die zelf niet eens weten dat ze een talent hebben. Ook dagen wij mensen uit om ons aanbod te verrijken door de rol van programmeur aan te nemen en nieuw programma-aanbod voor ons theater te ontwikkelen, gebaseerd op jouw interesses, leeftijd of cultuur. Nieuwsgierig geworden naar Theater van de Stad, of heb je zelf een goed idee? Klik dan hier.

Expositie Collage Compagnie
De expositie van Collage Compagnie is een mooi voorbeeld van een talent buiten de podiumkunsten, dat absoluut een podium verdient. Rianda van Well, het artistieke brein achter de Collage Compagnie, wil met deze collage niet alleen haar werk presenteren. Ze wil benadrukken dat iedereen creatief is en dat het voor iedereen belangrijk is je eigen creativiteit af en toe ruimte te geven om te ontplooien. Op deze manier heeft Rianda zichzelf een positieve impuls gegeven en hiermee wil ze anderen graag inspireren. Het werk van Rianda van Well past daardoor perfect binnen Theater van de Stad: het maken en tonen van kunst is niet het doel, maar het middel om anderen te inspireren en te bewegen iets met hun eigen creativiteit te gaan doen.

Expositie t/m 29 juni te zien in het Gemeentehuis Oss
De expositie is te zien in de hal van het Gemeentehuis Oss. Geen voor de hand liggende plek voor een expositie, maar in dit geval wel de beste. Het Gemeentehuis heeft ruime openingstijden, is gratis toegankelijk en bovendien worden bezoekers van het Gemeentehuis getrakteerd op een prachtige expositie. De expositie in het Gemeentehuis is te zien t/m 29 juni 2018.

Openingstijden Gemeentehuis Oss
Maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 19.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 20.00 uur

Meer informatie is te vinden op
datisoss.nl Collage Compagnie op Instagram
Terug naar het programmaoverzicht